Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli: Crytek'in Teknolojisi Zaten 'Gelecek Nesil'


     Son dönemde iddialı sözleriyle gündeme gelen Crytek firmasının patronu Cevat Yerli, bu sözlerine bir yenisini daha ekledi. E3 fuarı içerisinde konuşan Yerli, Crytek'in teknolojisinden bahsetti.
 
     CryEngine adına "CryEngine için paralel olarak çalışan iki farklı takım var. Birisi sunulan versiyonu tazelemeye çalışıyor, bir diğeri de CryEngine'i üst seviyelere ulaştırıyor." açıklamasını yaparken, gelecek nesile yeni motor düşünceleri adına sorulan bir soruya da "CryEngine 3'ü zaten gelecek nesil teknolojisi olarak görüyoruz." cevabını verdi.
 
     Konuyla ilgili Cevat Yerli, "Bugünlerde 'gelecek nesil teknolojisi' olarak sunulan grafik kalitesinin bizim 2010'dan beri sunduğumuz şeyden bir farkı yok. İki yıldır üzerinde durduğumuz teknoloji zaten 'gelecek nesil' teknolojisi." açıklamasını yaptı. 
 
     Son olarak Yerli, röportajında söylediği "Mevcut donanımların sınırlarını zorlayarak teknoloji çıkarmaya çalışıyoruz. Gelecek nesil platformların dağıtıldığı ilk firmalardan biriyiz. Yeni nesil konsolların donanımlarını detaylandıramam fakat yorum yapabilirim. Üzerime çok ağır yük almadan şunu söyleyebilirim, insanların merakla beklediği 'gelecek nesil' resmi pek de temiz manzara gibi gözükmüyor." sözleriyle birlikte soru işaretlerini bizlere sundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
crysis crysis 3 crytek cryengine cevat yerli electronic arts fps
PS All-Stars'ın Vita Sürümüne Ekran Görüntüleri Ghost Recon: Future Soldier'da "Double XP" Zamanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-DB3DDBBCC

14.6.2012 22:17:38

0
UE4 dediğiniz nedir ? Bi parçacık efekti katmışlar o kadar, lav berbat olmuş zaten

co9

9.6.2012 22:23:08

0
Çok konuşuyorsunuz azıcık susmayı öğrensinler bazıları o grafik motoru ile müthiş grafikli bir oyun yapsalar hanginiz alacaksınız alsanızda ne kadar oynabileceksiniz adamlar her kitleye hitabetmek istiyor sadece belirli bir kısma değil anlıyormusunuz.Bencede haklı CryEngine 3 zaten yeni nesil bir grafik motorudur.

aygun61

9.6.2012 09:11:44

-1
Fikrimi açıkca belirtmek istiyorum: Bence Crysis'in grafik anlamında diğer oyunlardan bu kadar abartılacak kadar üstün yanı yok. Anlayamıyorum neden bu kadar övülüyor. Belki CryEngine çok güçlüdür ancak ben bunu Crysis'te göremedim. Eğer CryEngine 3 (kendi tabirleriyle) müthiş bir grafik motoru ise o zaman piyasada kötü oyun motoru yok. CryEngine 3'ün başka oyununu görmediğim için Crysis'ten bahsettim. İsterseniz eksileyin ama düşüncem ve bence gerçek bu. En azından şimdilik.

Ercy35

9.6.2012 06:25:43

0
Yerli yersiz konuşuyor işte =)

alito

9.6.2012 05:58:46

0
anlamayanlar için, yani Cevat Yerli diyor ki: "yeni nesilde bi b.. yok boşuna beklemeyin"

deerhunter1980

9.6.2012 03:55:28

0
Rigs of Rods u sen bana soylemeden cok uzun zaman once izledim tek bisey soyleyebilirim ue4 un yanindan bile gecmiyor.UE4 tamamiyle gtx680 de oyun ici grafiklerle sunulmus bi motor ve cgi kalitesinde goz var nizam var hala neyini begenmediniz onu hic anlamadim.Bu herif sirf Türk diye kalkip yaptigi isleri goklere cikaramam yaptigi oyunlar ortada madem o kadar konusuyor yapsin full high end pc optimizasyonlu bi oyun gorelim gelecek nesil neymis ondan sonra biz karar verelim o degil kaliteyi. Bu motor yeni nesillerde tamamiyle oyun ici standart olarak tasarlandi buradan konsollarin guclu donanimlarla geleceginden hic suphem yok bu 1 gb vram 3gb ram ile olacak is degil bu aletlerin cok yuksek cozunurlukte 60 fps gormesi gerekiyor buda cok daha iyi donanim demek. Konsollarin tarihine gelirsek (Nintendo haric)ciktigi donemlerde ki cok guclu pc lere ya cok yakin yada es deger gelirler ornek Xenon gpu amd nin ms a yaptigi ozel tasarim o zaman tozu dumana katan X1900Xt den bile daha gucluydu RSX Nvida nin Sony e yaptigi 7800 tabanli ozel tasarim gpu su 2005 baz alindiginda ki konsolda hic bi degisim olmadan bir yil sonra cikti.Bu gpu ciddi anlamda gucluydu ve Cell islemcisi ile ki uzun yillar super bilgisayarlarda kullanildi hatta Amerikan ordusu bile bu islemcilerle donatilmis pc leri kullandi RSX ile cok iyi anlasabilen bi donanimdi(hala multp firmalar bunu kullanmadiklari icin tam kalite sunulamiyor).O zaman kimse xdr ram nedir bilmezken 3.2ghz hizinda calisir ps3 e koydu.O da yetmedi adamlar bluray koydular. Bu anlattiklerim 2005 senesiydi ve donanimdaki ozel olan parcalara bakin simdi sene olucak 2013 veya 14 bundan COK daha iyi donanimin cikacagina inanmiyosaniz insanlarin aklindan zoru odugunu soylerim ki bu aletler cikacagi tarihte bu kadar gelismis teknoloji caginda 6-7 yil gitmek zorundalar hala kalkip 1gb vram 2-3 gb sistem ram olmasi hic inanadirici gelmiyor bana mantiken olsa bile bu gelecegin oyunculuguna comak sokmak olur,insanlarin oyunlara olan talebi azalir oyun firmalari patir patir gider.Nvidia AMD yalan olur (baska teknolojik urunlara yatirim yapmazlarsa) bunlarin hepsi tarihi konsol ispatlaridir hepimizin elinde internet var arastirin gorun. Yukaridaki arkadasa aynen katiliyorum Crytek oyun degil milyon dolarlara satacagi oyun motoru pazarina girmek istiyor sayin Cevat Yerli nin de aciklamalari tamamiyle pazarlamaya yonelik isin aslini zaten kendiside biliyor fazla soze gerek yok bence.Umarim kendiside akillanir dha guzel isler yapar ve firmasini kurtarir.

BSC Misafiri

9.6.2012 01:46:44

0
Yaw arkadaşlar WatchDogs Last of us fln diyor herkesde GRAFİK anlamında birşey yok ki oyunlarda.. Hni yani böyle oo grafiklere bak dedirtecek oyunlar değil hicbiri bence. Herkes yeni nesil yeni nesil diyor ancak ekran kartı fiyatları 1000 tl den yukarı olacaktır bu yeni nesil oyunların HAKKINI verebilmeleri için. Herkes 6 ayda bir 1500 tl lik ekran kartı alıyor sanırım.. Bırakın bu tavırları grafik değil istediğimiz adam gibi konuları olan oyunlar sunsunlar. Kinect olur yeni birşeyler olur bu alanlarda yenilikler gelsin oyunlar derinlik kazansın grafikler gerçekten çok birşey ifade etmiyor şu anki grafik seviyeleri gayet yeterli 1-2 sene daha idare edebilecek düzeyde

BSC Misafiri

9.6.2012 01:46:33

0
Ne derseniz diyin cry engine 3 motoru şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi oyun motorudur.Ue 4 çıkacak olmasına rağmen cry engine 3 kadar başarılı olacağına inanmıyorum.Şu andaki hali böyle olan bir oyun motorunun bir üst versyonunu düşünemiyorum bile.

distortionist

9.6.2012 00:45:03

-4
@Cevat Yerliii Oluuuum. bak git ! bak git diyorum !!! Crysis 1'den sonra hep geriye sardın. sarmaya devam ediyorsun. gelecek nesilmişmiş. miras yiyorsunuz başka bir halt değil. o yüzden en okkalısından size "HADİİİİİ LEEEEYN" diyorum....

ChronoGear

9.6.2012 00:35:52

-4
Oncelikle konsollar PC`ler gibi calismaz bunu bir anlayin. PC`de 4gb ram isteyen oyun bile konsolda 512 ile calisir. Sizlerin oynadigi oyunlar en fazla 2gb ram yiyor. Geri kalani donanimlarin driver suruculeri, isletim sistemi, direct X tarafindan yendigi icin siz bir oyun 4GB ram istediginde oyunun 4GB`in tamamini kullandini dunuyorsunuz. Sadece 1.5gb sizin isletim sisteminiz ve yuklu driverlariniz kullaniyor siz oyun oynasanizda oynamasanizda. Direct X ile beraber bu rakam neredeyse 2.5GB kadar cikiyor geri kalanda oyunun calismasi icin kullaniliyor. Konsollar fazla ram istemez ama bu demek degil ki 2GB ram`de yeterli olur. Bence yeterli olmaz. Yeni gelecek neslin benim dusuncem 3GB sistem hafizasi ve 1GB ekran karti bellegi olacaktir. PS4 ve Xbox arasinda ise neredeyse hic donanim performans farki olmayacaktir cunku hemen hemen ayni zamanda piyasaya girecekler gibi gorunuyor. Konsollardaki grafik performansinin bir diger noktasinda EDRAM denilen olayda. Cok onemli bir nokta. Xbox 360`da tum oyunlarin PS3`e oranla daha iyi AA yapabilmesinin tek sebebi Xbox 360GPU icindeki 10mb`lik o ufak gorunen EDRAM teknolojisidir. Wii U bu ram`den 32MB barindiriyor icinde yani Xbox 360 sistemindekinin 3 katindan daha fazla :D Ben yeni PS4 ve Xbox`in 3GB sistem ram`i ve 1GB video ram`i ile piyasaya girecegini ekstra olarakta mutlaka EDRAM teknolojilerinide barindiracaklarina eminim. Unutmayin arkadaslar konsollarda RAM cok onemli bir nokta ama bir o kadarda PC`den farkli bir sekilde kullanildigi icin 2. plandaki bir husus. PlayStation: 2mb ram PlayStation 2: 32Mb ram PlayStation 3: 512MB ram Ben eminim oynadiginiz sistemlerde bircok kisinin ne kadar bellek oldugunu bilmedigine. Konsollar PC`ler gibi isletim sistemiydi, driver`di, directX`di barindirmadigi icin konsolda bulunan ram miktarinin %90`i oyun icin kullanilir. Cevat yerli icinde soyleyecegim tek soz. Santa Monica ve diger Sony studyolari ders vermeye baslamis hemde devlet bursu ile. Yararlanmasini tavsiye ederim. Crytek oyun motoru satmak icin bu piyasada artik oyun yapmak icin degil. Unreal 4`ten sonra cikip utanmadan konusmasi hele cok aci verici :)))

BSC Misafiri

9.6.2012 00:28:05

0
GTA 4 optimize değil anlarımda. Max Payne 3 laf atmayın. Oyunu 1080p full ayarlarda hiç kasmadan oynuyorum. Bence Max Payne 3 Rockstar en iyi pc için optimize olan oyunu.

stun

8.6.2012 23:55:18

0
yourock Bence o söylentı haberlerınde gördugumuz uçuk kaçık sistemlerden koyabılırler çunku bunlar 10 yıl gitmesı planlanan aletler... ve ps3 512 ile neler yapıyor eğer cidden söylentı haberlerindekileri koyarlarsa .... çağ atlamak gibi birşey olur :D

İyi İsim

8.6.2012 23:46:58

0
Adam resmen gelecek nesil konsolların donanımları yeterince güclü değil demiş. Kesin 2 gb ram vardır yeni nesil konsollarda. amd 6xxx seriside bir kart koyarlar. Düşünün bu konsollar 2014 veya 2015 gibi çıkması planlanıyor yani bu yazdığım özellikler o zaman resmen çöp olacak. Tablet pc lerde bile 4 gb ram olur o zamana kadar. İnşallah konsollar dandik sistemlerle çıkmaz yoksa bir 10 sene daha teknoloji yerinde sayacak. Ha bu arada herşey grafik değildir. Grafikler göz doldurur ama oyunda animasyon ve fizik yoksa ben ona yeni nesil demem. Bakın ram çok önemli, işlemci ve ram kesinlikle çok güclü olmalı. Camların kayaların tuz buz olup yerlerde savrulduğu fizikleri görmek istiyorsak sağlam ram ve işlemci lazım. GTA gibi oyunlarda görüş mesafesi çok yüksek olup içinde çokça NPC ler araçlar gibi detayların çok olduğu bir oyun görmek istiyorsak ram ve işlemci çok güclü olmalı. Yapay zeka için çok güclü işlemci lazım vs vs vs Kısaca yeni nesil demek sadece grafik demek değildir. İnşallah adam gibi "RAM" ve işlemci koyarlar. Bu iki unsur açık dünya oyunlarının kalitesi açısından çok önemli. Cevat Yerlide sağlam bir sistem istiyorki adam motorunun hakkını verebilsin istedikleri işi yapabilsin. Sanırım Cevat Yerlinin siniri dandik sistemlerde istedikleri performansı alamamak. Adamında hakkı; o kadar motor yapmış köküne kadar kullanmak ister ama sırf yetersiz bir konsol yüzünden kırpılmış teknolojiler oyunlar yapmak zorunda kalıcak. Bu adamın suçu ne ? Teknolojinin gelişmesini istiyorsanız motor yapımcılarına destek olucaksınız konsol üreten firmalara ayar vericeksiniz yoksa teknolojiden mahrum kalan biz oluruz. Sömürülen biz oluruz. Ne Sony nede Microsoft babamızın şirketi değil. Elin gevurunun şirketi niye mal gibi savunayımki. Adamlar ucuz yoldan çokca para kazanma derdinde.

BSC Misafiri

8.6.2012 23:23:56

0
cevat yerli = röportaj adam

thepunisherWZ

8.6.2012 22:58:44

0
Optimizasyon kavgası yapılmış yukarıda.Rockstar'a da çamur atılmış.Bilmiyorum benim oyunda mı benim bilgisayarda mı bir sorun var ama imzamdaki sistemde Max Payne 3'ü aklınıza gelebilecek her ayar (8xAA Hariç -ki gereksiz.) en yüksek seviyedeyken hiçbir sıkıntı yaşamadan paşa paşa oynuyorum. Crytek'in optimizasyon özürlüsü olduğu söylenmiş.E tabi bir insanın grafik ve motor anlayışına göre değişir bu. CryEngine kadar çevresel etkileşim, gerçek zamanlı, canlı, aktif bir oyun motoru daha görmedim. Hayır varsa gösterin aynı alanlarda aynı kaliteyi sağlayan bir motor gösterin. CryEngine belki her alanda oyun motorlarının babası olmayabilir ama yeni nesile ait olduğu ve çoğu grafik motoruna nazaran çok daha sağlam ve geliştirilmeye çok açık olduğu(Bkz. Rigs of Rods - CryEngine 3) ayan beyan ortada. Söylediklerimin aksini iddia eden varsa bir zahmet şu - butonunu kullanmayı bildiği gibi alıntıya bana somut örnekler gösterirse çok sevinirim.Burda kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ancak üzerinde bu kadar emek sarfedilmiş, ter dökülmüş ve ortaya koyulmuş şeyler hakkında o kadar basit yorumlar yapılıyor ki. Herkesi kendiniz gibi görüp çamur atmaya başlarsınız yine aha fanboy fanboy diye. Ancak yukarıda da dediğim gibi. Görünen köy kılavuz istemez.

deerhunter1980

8.6.2012 22:30:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg Ue 4 gördüm ağladım bumu gelecek nesil cryengine 2 yeni neslin babası o zaman.
:D:D:D:D::D:d::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D.D:D:d:d::D:D:D:D.d.D.D:d.D:d.D:D:D: :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D.D# :D:D:D:D:D:D:D:D.D:D:d::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.D:D:D::D:D:D:D:d:d:d::):).).).):):):D.D.D.D.D:):):):).).):9.9::):):):).).:).).):):):D:D:D.d::D:D.D.D:D.D:D.D:D::D:D:D:D:D:D:Dd.D.D:D

dead_game

8.6.2012 22:29:34

0
adam haklı beyler ...

Ozikaza

8.6.2012 22:24:38

-1
astrolevent Avatarından belli fanboy olduğun :D Rockstar'a çamur atmasaydın bari.

stun

8.6.2012 22:20:49

0
astrolevent 08.06.2012 20:10:34 valla ben oyunlarımı ps3 te oynuyorum..ve arkadaşımın yalancısıyım.. max payne 3 grafık olarak crysis 2 den çok daha kalıtelı bir yapım... ve crysis 1 i pc de oynadım... tam bir sistem sömurucusu... oyunu çıktıktan sonra 3 yıl iyi bir ekran kartıyla ve iyi bir donanımla oynadım... genede 3 yıl sonrakı oyunlara göre daha sömurucu oldugunu farketmemek elde değil.... her oyunun kendi grafik seviyesine görede optimize oldugunu unutmayalım... crysis 1 çok iyiydi... ama cidden optimizasyonuda iyi denemezdi..

sfgsfgsfg

8.6.2012 22:02:30

+1
Ue 4 gördüm ağladım bumu gelecek nesil cryengine 2 yeni neslin babası o zaman.

nazmi123

8.6.2012 21:56:40

-2
bu cevat yerli hiç uyumazmı....yemek yemez mi ...hergün röportaj yapıyo ve durmadan konuşuyor çoğu kez boş

Walter Hartwell White

8.6.2012 21:07:34

-1
Gidin Unreal 4'ün videosunu izleyin gelin buraya yazın yeni nesil öyle gelecekse gelmesin daha iyi.Bence Cevat abi çok açık ve vurucu bir konuşma yapmış.

Fatal1ty.

8.6.2012 20:21:34

0
CryEngine en başından beri gayet optimize bir motor.

astrolevent

8.6.2012 20:10:34

-1
stun 08.06.2012 19:45:24 sen şimdi cryteke optimizasyon konusunda iyi değil mi diyorsun. sen sanırım hiç gta4 oynamamışsın. ya da şu yeni çıkan max payne 3 falan hiç denememişsin. :D yahu senin gibilerde bir şeyler biliyor ayağına buraya bişeyler yazıyor. gülüyorum sadece...

stun

8.6.2012 19:45:24

-3
sMug 08.06.2012 19:35:43 bence adamların en kötü oldugu konu optimizasyon :D

sMug

8.6.2012 19:35:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bu adamın grafikten anladığı şey yeşillik ve sistemleri kastırmak o kadar. Diğer firmalar konuşmuyor işlerine bakıyorlar, çok daha başarılılar,
Grafiklerini eleştirmiyorum fakat optimizasyon konusunda bence iyiler.. en azından rockstargames gibi firmalar varken bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

EmuMaster

8.6.2012 19:27:37

-1
Ulan noluyor 2-3 gündür crytek'de crytek. Cevo ,ken levine ve david cage'i geçtin kojimayı yakaladın hemşerim. Şaka bi yana şu videoyu izleyince: http://youtu.be/oMCjkWLPN7A Pekde haksız sayılmaz.Dediğim gibi cryengine 3'ü tam potansiyel kullanmıyorlar şuan için. Extradan birde şunu vereyim. http://youtu.be/-_IKqjb9TRY

deerhunter1980

8.6.2012 19:27:19

0
bu adam buradaki herkesden daha fazla oyun dunyasinin icinde snairim bu gercek:D:D:DBugun UE4 un gtx680 ile oynatilmis bi videosunu gorduk uc assa bes yukari cgi kalitesinde ki yeni nesillerin guc olarak bu karttan assa gelmiyecegini cok iyi biliyoruz artik kartin adi ne olur bilmem.2010 dan beri yeni nesildeyiz diyor ben bi turlu goremedim o zaman kanit isterim full gtx680 veya 90 optimizasyonlu oyun cikarsin o zaman gorelim yeni neslin ne kadar kaliteli olup olmadigini hodri meydan.Simdi pc ci arkadaslar adama hak verirler ama sunuda unutmayin dua edin de yeni nesiller gercekden guclu olsunlar yoksa sizde onlarin kalitesinde araya bi dx bilmem kac atarlar %10 luk bi artisla oynamaya devam edersiniz.Tekrar soyluyorum adamlarin kalitesi belli gelecegi goremiyolar daha bugun f2p olucaz dedi adamlar dusun o kadar karanlik gelecek bu firma icin rakamlar ortada butun Crysis oyunlarindan 2 kusur milyon satabilmisler.Optimizasyon kalitesi cok dusuk bu firmanin son cikan Crysis 2 de hic bi platformda olmasi gerektigi kadar guzel degildi agzina kadar teknik hatalarla doluydu ee simdi gelde bu adamin dediklerine inan

BSC Misafiri

8.6.2012 19:24:58

-3
Bu adamın grafikten anladığı şey yeşillik ve sistemleri kastırmak o kadar. Diğer firmalar konuşmuyor işlerine bakıyorlar, çok daha başarılılar,

Wayward Son

8.6.2012 19:19:05

+4
Blizzard sadece PC'ye oyun yapıyor ama bunlar kadar konuşmuyorlar. Pes!!!

Barxxx

8.6.2012 19:17:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher Bu aralarda Cevat ın çeneye vurdu.
Aynen :)

BSC Misafiri

8.6.2012 19:07:59

+1
Yeni nesil Samaritan, Beyond, Watch Dogs gibi olur. crytek crysis 2.5 yapmış, New York'u yeşillendirmişler o kadar. Animasyonlar bile aynı

BSC Misafiri

8.6.2012 19:07:44

0
nizam1292 Sen İngilterede Programcılık okudun zaten adamlar bir şey varki söylüyorlar

BSC Misafiri

8.6.2012 19:07:31

0
aslında doğruyu söylüyor bende gelecek nesil için çok ümitli değilim yani çok muhteşem grafikler olmayacak biraz daha gelişmiş grafiklerle daha yüksek fps tüm olay bu

BSC Misafiri

8.6.2012 19:06:47

0
cevadım ufak at :) bu alamancıların hepsi böyle yauu nayynn!...

BSC Misafiri

8.6.2012 19:06:27

0
aşırı büyüttüler şu ucube crysis oyununu... watchdogs, last of us, beyond two souls gibi elit oyun kategorisine girebilmen için daha çok yolun var crytek...

sarjaleti

8.6.2012 19:03:13

0
İyi konuşmuş da çok konuşuyor bu sanki. :)

BSC Misafiri

8.6.2012 18:56:00

-10
bu adam konsol düşmanı almayın şunun oyunlarını konsollarınıza seviyorsanız oyunlarını korsan oynayın pc de bir süre sonra zaten konsol aşkı doğacaktır kendisine

aykut291

8.6.2012 18:55:49

0
Valla onu Yeni nesil Konsollar çıktımı Diğer Frimaların yapacaklarıyla birlikte görebiliriz şimdi birşey söylemek içi erken...

by-devilboy

8.6.2012 18:55:45

-2
Bu aralar Crytek' ten soğumaya başladım, bi' havalara girdiler...

Geralt the Witcher

8.6.2012 18:53:04

+3
Bu aralarda Cevat ın çeneye vurdu.

VEZ1R

8.6.2012 18:52:36

0
ziyaaaaaaa!!!

BSC Misafiri

8.6.2012 18:48:33

0
grafigigin tuy kadar onemli olmadigini hesaba katarsaniz ve yurtdisinda aslinda sizin sandiginiz gibi cod geow delileride yok. mario delileri var. pikmin loz angry bird pokemon delileriv var. bana inanmassaniz new super mario wiinin tek konsold 27 milyon sattigini gorebilirsiniz. geow cod ex olsa ancak 10u gorurdu.

BSC Misafiri

8.6.2012 18:47:34

0
triskadan nagmeler. arkadas anlamiyorum ya. crysisin zaten grafik haric bir degeri yok. tmm. hadi grafikleri de cry eng pazarlamak icin yapiyorlar. anlamadigim ise su crysisten haric br tane super grafikli oyun cikmadi cryengn le yapilan. hani pazarlama neredd. ama amaci belli unreali alt etmeye calisiyor. bin yil kadar beklerseniz ueyi asarsiniz derim

thepunisherWZ

8.6.2012 18:35:03

-3
Adamın pek mütevazı olduğu söylenemez ama doğruları söylediği kesin. Görünen köy kılavuz istemez. Edit : Yani burası sonuçta forum ve subjektiflik yadırganamaz.

stun

8.6.2012 18:35:03

0
ego ya bak arkadaş... unreal engine 4 u izlemişmi acaba :? :D 2010 dan beri .. gelecek nesil sunuyorum ne demek arkadaş.... güzel grafık yapıyorsun... ama optımızasyon özurlusu oldugun için daha fazlasını veremez sanıyorsun ekran kartları... ue 4 un trailerını oynatan kart da verildi... hala böyle konuşması garip ...

"BMW"

8.6.2012 18:28:06

-3
Maximum sallama devrede !!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 3
+ TAKİBE
AL
259 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız