Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yepyeni Desteler ve Kartlar Önümüzdeki Günlerde Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununda

 
Bu bahar, Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNUNDA (TCG) geçmiş yeniden canlanıyor. Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Düellocular (Duelists) ve koleksiyoncular için iki adet yepyeni destenin yolda olduğu müjdesini verdi. Öncelikle nisanda Yu-Gi-Oh!’nun geçmişine bir selam niteliğinde çıkacak, tamamı folyolu deste, modern oyuncuları nostaljik klasiklerle tanıştırırken bir yandan da hayranlar tarafından çok beğenilen dokuz temaya taze kan sağlayacak. Ghost Rare kartların geri dönüşüyle yılın en görkemli kartlarıyla tanışacaksınız. Ardından mayıs ayında Mezarlık (Graveyard) mekaniğini, Pandül Çağrısı’nı (Pendulum Summoning) ve Synchro Çağrılarını (Synchro Summons) yepyeni boyutlara taşıyan tamamı yeni üç temayla, kadim gizemleri keşfedeceksiniz. Birliklerinizi toplayın, yeni stratejiler belirleyin ve Uzaktan Düello (Remote Duels) çılgınlığı halen devam ederken bir değil tam iki turnuva hafta sonunda rakiplerinize meydan okuyun.
 
Öncelikle, Geçmişin Hayaletleri (Ghosts From the Past) ile 2021’in en heyecan verici destelerinden biri geliyor. Uzun zamandır beklenen bu koleksiyoncu seti, Shaddolls ve Dragunity gibi geçmiş şampiyonaların gözdesi olan 9 yaratık temasının gücünü yepyeni ufuklara taşıyacak. Oyuna yeniden dönen ve Raidraptor - Tribute Lanius, Phantom Knights' Fog Bladeve Armed Dragon LV10gibi Phantom Rage ve Blazing Vortex booster setlerinde oyuncuların beğenisine sunulmuş temalardaki kartlar, yeni Düellocuların oldukça işine yarayacak. Ghosts From the Past aynı zamanda Spectre'nin Yu-Gi-Oh! VRAINS dönemine ait "Sunavalon" temasının ilk kez Koleksiyon Kart Oyununa gelişine ve daha önce Yu-Gi-Oh! animasyon serisinde görülmemiş yepyeni, ikinci bir stratejiye de ev sahipliği yapacak.
 
Elbette setin en can alıcı noktası Ghost Rare kartların dönüşü! TheWinged Dragon of Ra Ghost Rare kartı geçen yılın Legendary Duelists: Rage of Ra destesinde sürpriz bir şekilde ortaya çıkmış ve 2020’nin en çok aranan kartlarından biri olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz beş yıl içindeki ilk Ghost Rare kart olan bu karta eşlik etmek üzere beş yeni Ghost Rare kart geliyor. Eğer yeterince şanslıysanız yepyeni Dark Magician, Black Luster Soldier - Soldier of Chaos, ya da Blue-Eyes Alternative White DragonGhost Rare’lerden biri sizin olabilir.
 
 
Ghosts From the Past 15 Nisan’dan itibaren, 45 yeni ve 87 geri dönen kartıyla sizlerle! Toplam 132 kartın 5’i son derece ender bulunan Ghost Rare olarak, geri kalan 127 kartsa altın Ultra Rare olarak kutularda yerlerini alacaklar. Her bir kutu 3 adet 5 kartlık Ghosts From the Past paketi içerecek.

Ardından, klasikten de geriye, düpedüz antik dönemlere gitmeye hazırlanın! Ancient Guardiansbooster seti üç yeni stratejiyi beraberinde getirirken Düellocular, yeni temalar etrafında oluşturacakları desteleri için son derece işe yarayacak eski kartların geri dönüşüne tanıklık edecekler. Daima en elit kartların peşinde koşan iflah olmaz koleksiyoncularsa yeni kartların muhteşem Premium versiyonlarıyla meşhur eski kartlardan oluşan birçok Collector’s Rare’le tanışacaklar. Ender Koleksiyoncu (Collector’s Rares) kartları, geçen yıl Toon Chaos ve Genesis Impact destelerinin olmazsa olmazıydı ve şimdi Ancient Guardians’la birlikte 15 tanesi daha geliyor.
 
Sürüngenli stratejileri sevenler müjdemizi isteriz; Popüler Snake Rainkartından faydalanan Graveyard odaklı “Ogdoadic” teması tam size göre! Yine de yeni kopyalara mı ihtiyacınız var? Snake Rain ve daha birçok sürüngen kartının yeniden basımını Ancient Guardians destesinde bulabilirsiniz. Eğer sürüngenler size göre değilse, aşırı cool “Ursarctic” canavarlar Synchro Çağrı (Synchro Summoning) mekaniğini tersine çevirerek Synchro Canavarlara (Synchro Monsters) yeni bir soluk getiriyor. Elinizdeki Synchro Materyallerin seviyelerini arttırmak yerine yaratıklarınızın seviyeleri arasındaki farkı kıyaslayacaksınız. Son olarak müzik odaklı “Solfachord” temasıyla Pandül Çağrıları bir kez daha ön plana çıkıyor. Müzikal gamları iyice bir çalışsanız iyi edersiniz zira Solfachords Pandül Kartlarınızı ne kadar iyi kullanabildiğinize ve Pandül Gamlarının (Pendulum Scales) çift mi tek mi oluşuna göre sizi ödüllendiriyor. Pandül Düellocularının oyuna dahil olmak için birçok alternatifi olacak; LusterPendulum, the Dracoslayer[T17]ve Ignister Prominence, the Blasting Dracoslayer[T18]kartları yeniden basımlarıyla geliyor.
 
 
Ancient Guardians 7 Mayıs’ta piyasada olacak. Toplam 60 karttan oluşan set 10 adet Ultra Rare, 15 Super Rare ve 35 Rare ve 15 kartın da Ender bulunan Kolektör varyantlarından (Collector's Rare) oluşuyor.
 
Peki yeni kartlarınızı nerede kullanabilirsiniz? Uzaktan Düellolara (Remote Duels) ne dersiniz! Avrupa’nın dört bir yanındaki Düellocular, nisan ve mayıs boyunca önceden belirlenecek hafta sonlarında Yu-Gi-Oh! Uzaktan Düello Çılgınlığında (Yu-Gi-Oh! Remote Duel Extravaganzas) karşı karşıya gelecek. Her turnuva hafta sonu, DEV KARTIN SALDIRISI!! (ATTACK OF THE GIANT CARD!!) etkinliklerine, Hızlı Düello (Speed Duel Constructed) maçlarına, Structure Deck: Freezing Chains turnuvalarına, Win-A-Mats ve Yu-Gi-Oh! Duello Links karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. Diğer Düellocularla evinizin konforunda kapışın ve Dev Yu-Gi-Oh! Kartları (Oversized Yu-Gi-Oh! Cards), Hızlı Düello OTS Paketleri (Speed Duel OTS Packs), Yu-Gi-Oh! Duel Links Ödül Pinleri (Yu-Gi-Oh! Duel Links Prize Pins), booster paketleri ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel Yu-Gi-Oh! Oyun Matları kazanma fırsatını kaçırmayın!
 
Her Uzaktan Düello Çılgınlığı hafta sonunun pazar günü gerçekleşecek Ana Etkinlik, en başarılı Düelloculara muhteşem hediyeler vadetmenin yanı sıra aynı zamanda bölgelerindeki Davetli Uzaktan Düello Seçmelerinde (Remote Duel Invitational Qualifier) yarışma şansı veriyor. Seçmelerde en iyi sıralamaları elde edenlerse son derece prestijli Davetli Uzaktan Düello (Remote Duel Invitational) turnuvasında yer alabiliyor. Bu turnuvaya katılabilmenin tek yolu seçmeleri başarıyla geçebilmek ancak bu özel turnuvaya katılacak kadar yetenekliyseniz sizleri eşsiz Şampiyona Ödül Kartları (Championship Prize Cards) ve eğer gerçekten en iyilerin en iyisiyseniz de “Oyunların Kralı” (King of Games) unvanı bekliyor!
 
İster turnuvalarda uzun zamandır yer alan deneyimli bir Düellocu ister ilk kez şansını deneyen bir oyuncu olun, Yu-Gi-Oh! Uzaktan Düello Çılgınlığında mutlaka sizin için de bir şeyler var. Erkenden kaydınızı yaptırın ve iki hafta sonu boyunca kıran kırana geçecek karşılaşmaları kaçırmayın.
 
KONAMI’nin Organize Oyun (Organized Play) programları ve yeni Düelloculara nasıl oynayabileceklerini öğreten çeşitli fırsatları öğrenmek için www.yugioh-card.com/uk/events adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas 25 Mayıs'ta Çıkacak Oxenfree II: Lost Signals Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız