Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yenilikçi Oyun Get Even'dan İlk Görüntüler

Karakter silahına uzanıyor fakat silahınızdaki kamerada daha ilerisini görebiliyorsunuz. Hikaye merak uyandırıcı.
  
    PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak Get Even için ilk ekran görüntüleri ve bilgiler yayınlandı. Daha önce NecroVisioN ve Painkiller gibi oyunlara imza atan The Farm 51 tarafından geliştirilen oyunda daha önce karşılaşmadığımız bazı özelliklerden bahsediliyor.

     Öncelikle oyunun görselliğine değinecek olursak mekanların ve karakterlerin 3D tarama yöntemiyle oluşturulduğundan bahsetmemiz gerekiyor. Bu yenilikçi teknoloji yavaş yavaş oyun dünyasına giriş yaparken yapımcıların gerçek dünyayı birebir sanal ortama geçirmelerine olanak kılıyor. 

     Oynanış konusunda ise eğer söylenilenler başarılı bir şekilde gerçekleştirilirse yapay zekadan yakınmanıza gerek kalmayacak. Oyunda karşılaştığınız düşmanların yerine başka oyuncular atanacak. Herhangi bir zamanda gerçekleşen bu olay sayesinde siz amacınıza ulaşmaya çalışırken sizi durdurmayı amaç edinen oyuncular yapıyı multiplayer vari bir oynanışa dönüştürecek. 

     Ayrıca oyunda seçebileceğiniz ve birbirlerine düşman olan iki farklı karakter bulunuyor. Yani hem iyilerin hem de kötülerin esas oğlanı olarak hikayeyi iki farklı şekilde oynayabiliyorsunuz. Bu da birbirinden tamamen farklı deneyimler demek oluyor.
 
     Yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Get Even'ın ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Ocak ayını beklememiz gerekiyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
The Farm 51 Get Even First Person PC PS4 Xbox one
Reset'in Bağış Hedefine Ulaşmasına Yardım Edin WoW Hacker Grubu Hapis Cezası Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

24.12.2013 00:47:48

0
Bana multi bir oyun gibi geldi. Umarım senaryolu bir şeydir.

einhander

23.12.2013 23:58:00

0
tam anlamasamda ılerleyen zamanlarda daha detaylı acıklamalarla oyunun ıyı yada kotu olacagını kestırmek daha kolay olur

BSC Misafiri

23.12.2013 22:25:06

0
Yani hem Batman hemde jokeri seven birisinin ilk oynadığın da jokerin bakış açısıyla oynayabildiği gibi ikincisin de ise batmanın bakış açısıyla oynaması, gibi üstelik ara elemanlar (piyonlar) bile oyuncular tarafından yönlendirilecekse, güzel fikir.

alito

23.12.2013 22:05:19

0
Geliştiricinin önceki oyunlarında Arcade tarzı ilerleyişi bol bol görmüştük. Umarım bu oyunu daha sağlam bir hikaye örgüsü ve oynanabilirlikle önümüze getirirler.

BSC Misafiri

23.12.2013 20:01:12

+2
ilgi çekici ama yapımcı kafamı karıştırıyor işte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Get Even
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız