Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni ve Kablosuz Bir Xbox Series X/S Kontrolcüsü Sızdırıldı!

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Series X/S için şu anda yeni bir kontrolcü yolda. Resmi duyuru öncesinde sızdırılan bilgilere göre kontrolcünün adı Dream Vapor Special Edition olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni kontrolcü için bekleyiş sürüyor 
 
 
 
Daha önce doğru ve güvenilir sızıntılarla beraber karşımıza çıkan billbil-kun yeni ve kablosuz bir kontrolcü için çeşitli ayrıntılar yayınlamış durumda. Kontrolcünün rengi ve tasarımı henüz belli olmasa da ortaya çıkan bilgilere göre Stormcloud Vapor'a benzediği söyleniyor.
 
Dream Vapor Special Edition adlı yeni kablosuz kontrolcünün Avrupa'da 6 Şubat 2024 tarihinde piyasaya sürüleceği aktarılıyor. Bunun dışında kontrolcünün fiyatının ise 69,99 dolar olacağı bildiriliyor.
 
Ek olarak yine Series X/S konsollarında piyasaya sürülmüş olan Arctic Camo Special Edition kontrolcüsünün yeni ve güncellenmiş bir sürümünün yolda olduğu söyleniyor. Avrupa'da piyasaya sürülecek olan bu kontrolcünün 13 ila 20 Şubat arasında çıkış yapması bekleniyor. Kontrolcünün fiyatı ise Dream Vapor Special Edition ile aynı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle yazılım microsoft uygulama
Death Stranding 2'nin Tam Adı Ortaya Çıktı Avowed için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

24.1.2024 00:12:07

0
Neyseki güzel bir şeye benzemiyor, yoksa yedinci gamepad'im olacaktı. Bu sene gelecek haptic feedback'li yeni versiyonu seçime kadar hazır döviz de zıplamadan duyursalar keşke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız