Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni iş ilanı, Google'ın Stadia'yı Genişletme Planına ışık Tutuyor

 
 
Stadia'nın birinci taraf geliştirme stüdyolarını kapatması ve birkaç önemli çalışanını kaybetmesiyle, geleceği son günlerde pek parlak görünmüyordu. Ancak platform güçlenmeye devam ediyor ve yeni iş ilanı Stadia'nın gelişimine ışık tutuyor.
 
9to5Google, Stadia'da bir Ürün Yöneticisi için yeni iş ilanını tespit etti ve bu, platformun gelecek planları için somut bir adımın simgesi olarak değerlendiriliyor. İş tanımı içerisinde şirketin Stadia'yı destekleyen "cihaz ekosistemini genişletmesi" ve adayın "bulut oyunlarını daha fazla cihazda kullanılabilir hale getirmesi" yer alıyor.
 
Yakın zamanda Stadia platformu, Google TV ve diğer birkaç Android TV OS cihazı ile Chromecast'e erişerek ekosistemini genişletti. İş ilanında TV'den özellikle bahsedildiği için Google'ın bu cihazlardan daha fazlasını resmi olarak desteklemeyi planladığı görülüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamereactor stadia
Nintendo, Switch için 12.1.0 Güncellemesini Yayınladı Fullmetal Alchemist'in 20. Yıldönümü Yayını Önemli Duyuruları İçerecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız