Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Zelda'da Temple of Time Nasıl Görünüyor?

 
   Nintendo'nun NX ve Wii U için geliştirdiği The Legend of Zelda: Breath of the Wild için yeni bir video paylaşıldı. Facebook hesabı üzerinden paylaşılan bu videoda The Temple of Time'ın The Legend of Zelda: Breath of the Wild üzerinde nasıl göründüğü bizlere gösterilmiş.
   
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 2017 yılında çıkış yapacak. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
The Elder Scrolls 6'yı Çıkış Yapmaya Hazır Olana Kadar Göremeyeceğiz Scalebound'ın Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

20.8.2016 21:39:10

0
Ve bu mükemmel oyunu PC'ye çıkarmayacaklar değil mi? :(

BSC Misafiri

16.8.2016 15:57:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendocu dostlarda şu var,grafikler biraz iyi olsun hemen gururla haber yapar,parmak uçlarıyla dürterler :) Ama grafikler biraz normal zamanın altında gelsin bu (oyun için konuşmuyorum) hemen önemli olan oynanış,grafik vs :) Gamecube sonrası el konsolu hariç elveda demiş bir dost.
Geliştirilme sürecinde olan ve en son çıkan Legend of Zelda oyunununda 6 yıl sonra piyasaya çıkacak olan bir oyunda, daha önceki bazı Legend of Zelda oyunlarında bulunan Temple of Time adlı mekânın harabeye dönüşmüş halinin tanıtıldığı videodan bile sataşacak bir bahane bulmuşsun. Nintendo oyunlarında grafikler her zaman zamanın gerisinde olacak hemde bundan 20 sene sonra bile, nedenini oyunlarını oynayan veya görenler dahi bilir çünkü karakterlerinin hemen hepsi gerçekçi değiller. Bunun ne demek olduğunu anlayabiliyor musun? Super Mario, Donkey Kong, Legend of Zelda, Pokemon vb oyun serilerinin hepsinde durum böyle. Yani Legend of Zelda oyununda parçalanmış organlar, patlayan kafalar ve fışkıran kan göremeyeceksin. Bir Super Mario oyunu GTA gibi bir şehirde gerçek insanlar arasında değil fantastik kendi aleminde geçmeye devam edecek. Şu oyun bile Witcher 3 gibi gerçekçi değil, bir anime havasında olacak çünkü Hyrule Dünyası böyle. Nintendo NX konsolu PS4'ten 10 kat güçlü olsa dahi Nintendo oyunları gerçek Dünya görünümüne sahip olmayacak çünkü oyunların geçtiği alem ve karakterler buna müsait değil. El konsolunu oynuyorsan şu yazdıklarımı bilmen gerekiyor, insanların Nintendo oyunlarını neden oynadıklarını da. Oynamadan saçmalayanı anlarımda oynayıpta hala anlamayan bir acayip oluyor.

BSC Misafiri

16.8.2016 12:01:35

0
Master Sword nerede çalmışlar galiba harabe olmuş zaten mekan

BSC Misafiri

16.8.2016 10:55:30

0
Nintendocu dostlarda şu var,grafikler biraz iyi olsun hemen gururla haber yapar,parmak uçlarıyla dürterler :) Ama grafikler biraz normal zamanın altında gelsin bu (oyun için konuşmuyorum) hemen önemli olan oynanış,grafik vs :) Gamecube sonrası el konsolu hariç elveda demiş bir dost.

BSC Misafiri

15.8.2016 10:53:17

+1
Etraf titriyor bu ne

Shovel Knight

15.8.2016 09:47:52

0
nx aldıracak oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız