Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Ys Oyunu Geliştiriliyor

 
Fransız websitesi ActuGaming'e konuşan Falcom başkanı Toshihiro Kondo, bir sonraki Ys oyununun geliştirildiğini doğruladı.

"Ys serisi ile ilişkili olarak, yeni bir oyun üzerinde çalışıyoruz. Bir remake olmayacak, tamamen yeni bir oyun. Adol ile ilgili olacak ve Ys VIII'deki olaylardan sonra geçecek." dedi Toshihiro Kondo.
 
Serinin en son çıkan oyunu Ys VIII: Lacrimosa of Dana Sony'nin Tokyo Game Show 2014 etkinliği öncesindeki bir sunumla duyurulmuştu. 10 Eylül'de Sony Tokyo Game Show 2018 öncesinde benzer bir sunum düzenlemeyi planlıyor. Bu yüzden Ys serisinin bir sonraki oyunu 10 Eylül'de resmi olarak duyurulabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Last Remnant PC Versiyonu 4 Eylül'de Satıştan Kaldırılacak Soulcalibur VI Serinin Son Oyunu Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2018 13:20:54

0
Aynen benimde kalbim cız ediyor böyle bir oyun daha oynamdım sen 3 bati için daha duyurmadan sen4 çıkıyor bu seriyi çok seviyorum karakterleri oynanınışın verdiği zevk hele müzikler efsane falcomun çoğu oyunu böyle ama en efsane sen no kiseki serisi umarım yakın zamanda batıya çıkışını duyururlar Jrpg türünün en iyilerinden jrpg türünü seven çok seviyor yada nefret ediyor.Bu oyuna anime seven biri hasta olur zaten müthiş :D sen4 estelle , joshua, Lloyd, kloe shezard var önceki legend of heroes serilerindeki kaeakterleri görmek oyunu daha heycanlı hale getiriyor.

Cemlat

27.8.2018 10:52:03

0
Sen 3 / Sen 4 west duyursunlar artık. Her Sen 4 traileri gördüğümde youtubede içim yanıyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız