Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Total War Saga Oyunu Geliştiriliyor

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War'un spin-off serisi Total War Saga'nın ikinci oyununun geliştirildiğini duyurdu. İlk oyun Total War Saga: Thrones of Britannia 3 Mayıs 2018 tarihinde çıkış yapmıştı.

Geliştirici blogunda belirtilene göre, Creative Assembly Sofya stüdyosu bu hafta önemli bir kilometre taşına ulaştı ve oyunun neye benzeyeceğini git gide görmeye başladı. Pek fazla bir bilgi açıklanmadı. Oyunun bu yılın ilerleyen zamanlarında resmi olarak duyurulması planlanıyor.

Ayrıca yepyeni bir birinci şahıs nişancı IP'si, Total War serisinden gizli bir proje, Total War: Warhammer 2 için yeni Lord Pack indirilebilir içeriği ve yeni özellikler üzerinde çalışıldığı ve fantezi ekibinin bir sonraki projesinde üretim öncesi aşamada olduğu ve hareket yakalama çalışmalarının yapılmaya başlandığı açıklandı. Bu proje muhtemelen Total War: Warhammer 3.

Geliştirici blogunun tamamını buradan okuyabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak totalwar.com
Devil May Cry 5 Çıkış Saatleri ve Live-Action Ara Sahneler Fragmanı GWENT: The Witcher Card Game için ‘Crimson Curse’ Genişlemesi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Watton1

7.3.2019 13:59:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Beylikler dönemi güzel olurdu. Anadolu'da beylikler dönemi 1. ve 2. diye ikiye ayırabiliriz. Oyun için de bu Season Pass ile yedirilebilir. Diğer bir konu Tarihsel Ekibin bir sonraki oyunu ne olabilir. Yeni bir oyun da olabilir, ama çok istenen Medieval 3 veya Empire 2'de olabilir. Kendim kaliteli bir medieval 3 isterim. Ayrıca Napolyon 2 veya reboot görmek güzel olurdu. Güzel bir dönem ama kötü bir oyun oldu. 2-3 oyun sonra belki bir gün Ottoman görebiliriz diye umuyorum. Roma kadar olmasa da tarihin akışına etkisi olan bir imparatorluk. Macera dolu bir dönem. 1299'da başlayıp 19 yüzyılın sonlarında bitebilir. Med ile Empire arası boşluğu derinlemesine ele almak için harika bir oyun olur. Tarihsel ekip bence bu bir gün yapacak. Dönemin havasını düşünün. 1299 veya 1305 gibi başlasa. Etrafta küçük türk beylikleri ve çökmeye dönük bir bizans. Memlük, karakoyunlu, timur, moğol, macar, kırım, of of. memlük sefer, malta kuşatması, amerikanın keşfi. Ticaret yolları ve göçler de olmazsa olmaz. Nüfusları kontrol etmek kesinlikle olmalı. Harita da hazarın doğusuna kadar giderse(attila gibi) iyi olur hatta iskandinavya daha da ayrıntılı olmalı. Daha demirbaş karl ile müttefik olacağız daa :) Viyana kapılarına dayanmalı. fazla kaçırdım belki ama hayali çok güzel be. Tabi böyle ayrıntılı bir oyunu ca'dan yapmalarını beklemek hayal olur.
Anadolu beylik diyor oğlum adam ya bizim millet dünyayı kendi etrafında dönüyor sanıyor halbuki dünyanın hiç umrunda değil ya :D mükemmel

BSC Misafiri

5.3.2019 10:42:17

+1
Warhammer 3 ü çıkartıp sattırmadan Medieval 3 falan beklemeyin. Çünkü böyle yapmaları daha mantıklı. Warhammer 2 bile şuan serinin anlık olarak en çok oynanan oyunu. Ayrıca Warhammer serisini üçleyeceklerini söylediler en başından. İki seriyi birbirine kırdıracaklarını sanmıyorum. Warhammer’ı hazırlarken de tarihsellliği seven oyuncuları da böyle mini oyunlarla avutuyorlar işte.

BSC Misafiri

5.3.2019 06:48:42

0
Beylikler dönemi güzel olurdu. Anadolu'da beylikler dönemi 1. ve 2. diye ikiye ayırabiliriz. Oyun için de bu Season Pass ile yedirilebilir. Diğer bir konu Tarihsel Ekibin bir sonraki oyunu ne olabilir. Yeni bir oyun da olabilir, ama çok istenen Medieval 3 veya Empire 2'de olabilir. Kendim kaliteli bir medieval 3 isterim. Ayrıca Napolyon 2 veya reboot görmek güzel olurdu. Güzel bir dönem ama kötü bir oyun oldu. 2-3 oyun sonra belki bir gün Ottoman görebiliriz diye umuyorum. Roma kadar olmasa da tarihin akışına etkisi olan bir imparatorluk. Macera dolu bir dönem. 1299'da başlayıp 19 yüzyılın sonlarında bitebilir. Med ile Empire arası boşluğu derinlemesine ele almak için harika bir oyun olur. Tarihsel ekip bence bu bir gün yapacak. Dönemin havasını düşünün. 1299 veya 1305 gibi başlasa. Etrafta küçük türk beylikleri ve çökmeye dönük bir bizans. Memlük, karakoyunlu, timur, moğol, macar, kırım, of of. memlük sefer, malta kuşatması, amerikanın keşfi. Ticaret yolları ve göçler de olmazsa olmaz. Nüfusları kontrol etmek kesinlikle olmalı. Harita da hazarın doğusuna kadar giderse(attila gibi) iyi olur hatta iskandinavya daha da ayrıntılı olmalı. Daha demirbaş karl ile müttefik olacağız daa :) Viyana kapılarına dayanmalı. fazla kaçırdım belki ama hayali çok güzel be. Tabi böyle ayrıntılı bir oyunu ca'dan yapmalarını beklemek hayal olur.

ezicioyuncu

5.3.2019 04:56:45

0
eskiden ne güzeldi, hangi strateji oyununu oynayacağımıza karar veremezdik, C&C, AoE, TW, Empire earth vs. vs.. şimdi bi elin parmaklarını geçmiyor strateji odaklı kaliteli oyunlar

BSC Misafiri

4.3.2019 22:58:25

0
Oyun dünyasının en ciddi firmalarından biriyken çocuklara oyun geliştiren bir firma oldular, yazık.

aminoasit

4.3.2019 20:49:29

0
Total War:Anatolian Beyliks istiyoruz :D

BSC Misafiri

4.3.2019 20:40:40

0
Medieval 3ü getiseniz geliştirilmiş papa haçlı seferleri ve cihat sistemi ile çok satış yaparsınız ama saga çıkararak küçük oynuyorsunuz büyük ihtimal warhammer 3 ten sonra geliştirecekler

BSC Misafiri

4.3.2019 20:35:03

0
Medieval 3 getirseniz papa ve cihat sistemini geliştirip mükemmel satıcaksınız ama saga ile küçük çaplı coğrafyayı ele alınacak ve küçük oynamış olacaksınız

TheStarBox

4.3.2019 20:28:44

0
Ulan cildirtmayin adamı laaaan! Mutlu bana birşeyler oluyor mutluuuuuu!!! Lan milletin beklediği medieval 3 u gelistirsenize !! Napıyorsunuz lan!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız