Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Test Drive Oyunu Duyuruldu!

Project Ferrari

     Köklü yarış oyun serilerinden Test Drive için yeni bir oyun duyurusu yapıldı. Son çıkan oyun Test Drive Unlimited 2 sonrasında duyurulan Test Drive: Ferrari oyunuyla birlikte seride köklü bir değişikliğe gidiyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre oyunun yayıncılık koltuğundan Atari kalkıp, BigBen Interactive oturacak. Oyunun yayıncı koltuğunun değişmesiyle birlikte yapımcıda da bir değişikliğe uğrandı. Ancak şimdilik Eden Games yerine hangi firmanın oyunu yapacağı bilinmiyor.
 
     Ancak internet sitelerinde belirtilenlere göre Need for Speed: Shift yapımcısı Slightly Mad Studios, daha önceden Ferrari ile bir lisans anlaşmasında bulunmuştu. Yine aynı forumlarda açılan bir konuya yetkililerden cevap olarak ise, yeni oyun başlıklarının adının Ferrari olacağı, bilgilerin daha sonra açıklanacağı söylenmişti. Son olarak yine aynı konuda, bu oyunun Slightly Mad tarafından değil de alt ekiplerden Blimey! Games'in yapacağı söylenmiş.
 
     Tüm bu bilinmeyenlerin yanı sıra Test Drive: Ferrari'nin son iki açık dünya oyununun aksine bir simülasyon oyunu olacağı belirtiliyor. Yukarıda, Blimey! Games'in önceden forumlarda yayınladığı "Project Ferrari" simulatörüne ait bir görüntüyü bulabilirsiniz. 
 
     Böyle kısıtlı bir duyurunun gelmesine bakarsak küçük çaplı bir oyunun geleceğine dair fikir yürütebiliriz. Bakalım, beklemedeyiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer test drive test drive ferrari yarış pc ps3 xbox 360
Ridge Racer Vita Oyun içi Trailer NBA 2K12 - Legends Showcase'den Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2012 09:10:02

0
neden hiçbir oyun yapımcısı belirli bir çizgide gitmiyor. nfs underground tarzıyla zirve yaptı sonra pist yarışlarına girmeyi denedi batırdı seriyi. Şimdide sırada test drive var unlimited gibi bir seriden sonra f-1 tarzı ne alaka ? Yakında oynanacak doğru düzgün araba yarışı kalmayacak.

HalloweeN*

23.11.2011 01:04:17

0
Şehirde gezerken bir başka oluyodu bana göre, bu türde çok oyun var zaten niye böyle bi karar almışlar acaba..

-Deadmau5-

23.11.2011 00:27:02

+1
Güzelim Test Drive serisini batıran firma Atari'dir. Codemasters satın alsaydı açık dünyada o grafiklerle mükemmel bir oyun olurdu.

thedevilhimveryself

23.11.2011 00:25:01

0
Unlimited 2 1.sinden kötüydü. Umarım bu düzgün olur dicem ama sanırım unlimited in özgürlük havasından uzak bir oyun olacak

clubberkay

23.11.2011 00:17:46

0
iyi oyunlara imza atarlar. nediyim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive: Ferrari Racing Legends
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız