Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill'in Yapımcısı ve Başlangıç Sahnesi


 
     Konami yıllarca Silent Hill serisinin başarıyla bizlere sunmayı başardı, fakat Silent Hill 4'ten sonra oyunun geliştiricisi Climax olmuş, ama bu firma bir türlü serinin hayranlarını memnun edememişti.
  
     Climax'ın serideki  son oyunu Silent Hill: Shattered Memories beklentilerin üstünde bir oyun olsa da satış rakamları kötü olunca Konami bu firmanın defterini dürdü.  Halbuki Climax bu seriyi devam ettirmek istiyordu.
 
     Konami'nin San Francisco'daki basın toplantısında Yeni Silent Hill oyununun yapımcısının Vatra Games olduğunu açıklandı. Çek Cumhuriyetinde kurulan bu geliştirici firma Kuju Entertainment bünyesinde çalışıyor.
 
     Ayrıca Konami, San Francisco'daki basın toplantısında Yeni Silent Hill'e ait kısa bir tanıtım videosu da göstermiş, fakat bu görüntüleri dışarı sızdırabilen olmamış gibi görünüyor. Oyunun videosunu izleyenlerin anlatıklarına ise şu şekilde:
 
      "Başı iki ellerinin arasında olan sarışın bir adam yatağın ucunda oturuyor. Kırık dökük bir kapının önündeki ıssız bir yolda adamın çevresindeki dünya karanlığa bürünmüş. Adam bir ses duyuyor ve arkasını dönüyor, fakat bir şey göremiyor. Arkası dönükken karanlığın içinden bir şey ona saldırıyor."
 
     Umarız Silent Hill serisi yeni yapımcısının ellerinde eski günlerine döner. Zira Silent Hill 4 ile birlikte serinin hayranları yavaş yavaş bu efsane oyundan uzaklaşmaya başlamıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Crysis 2'den Oyuniçi Ekran Görüntüleri Yeni Lost Planet 2 Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız