Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill'in Adı Kesinleşti +İlk Ayrıntılar

Sisli ortamlar yine bizi bekliyor, kim bilir hangi korkutucu yaratıklar o sis içinde saklanıyordur

    Bir süre önce söylenti olarak yayınlanan Silent Hill'in adını Downpour olduğu bilgisi sonunda resmiyet kazandı. Game Informer dergisindeki bilgilere göre oyunun adı: Silent Hill: Downpour.
 
    Tabi oyunla ilgili ilk ayrıntılar da yine Game Informer'dan gelen bilgilere göre ortaya çıktı. Yeni oyunumuz oldukça ilginç özelliklere sahip olacak.  Game Informer'a sunulan demo'da Silent Hill kasabasının kenar mahalleleri gösterilmiş. 
 
    Yine kasabanın çok geniş olduğu ve bir yerden bir yere yolculuk yaparken Metro sistemini kullanmamız gerektiği söylenmiş. Oyunun bu kadar geniş bir alanda geçecek olması aslında bir bakıma güzel bir özellik.
 
    Oyunun Dowpour adını taşımasının nedeni ise kasabadaki bir bölgenin adının "Downpour" olmasıymış. Downpour denilen yer Silent Hill'in Güneydoğu kısmını oluşturuyor ve haritada görünmüyor.
 
    Daha önceki Silent Hill oyunlarında Downpour'a hiç gitmediğimiz gibi, yeni oyunda da okul ve hastanaler gibi eski oyunların klasikleşmiş mekanları bulunmayacak. Oyunda yan görevler şekilde çeşitli maceralar olacağı da söyleniyor.
  
    Dövüş sistemi ise genellikle bu mücadelelerden kaçınmamızı gerektirecek, yani aksiyondan çok maceraya önem verilmiş gibi görünüyor. Boss savaşlarından ise kaçmamız mümkün olmayacak ve bu savaşlar sırasında bazen Quick Time Event'leri (ekranda beliren tuşlara zamanında basma) kullanmamız gerekecek.
 
    Oyundaki silahlarımız hasar görecek ve kırılacak. Ayrıca silah envanterimiz de bulunmayacak. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi "su" downpour'da önemli bir rol oynayacak. Hatırlarsanız Silent Hill: Shattered Memories'de de "kar" önemli bir rol oynamıştı.
 
    Silent Hill: Downpour ile ilgili bilgiler oldukça ilgi çekici, umarız Vatra Games de başarılı bir şekilde oyunu tamamlar ve kaliteli bir Silent Hill oyunu oynarız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak scrawlfx Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
3DS'in Pil Ömrü 3 ila 5 Saat Arasında Fallout: New Vegas Yeni DLC Adları Bunlar mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

9.1.2011 03:27:14

0
İlk oyunda ne gerilmiştim yahu.

Sulu Çor Kağan

8.1.2011 23:20:25

0
ooo silah envanteri falan yok baya hardcore olacak anlaşılan

SOLID SNAKE

8.1.2011 16:55:58

0
vetra games bence çok güzel bir oyun yapıyor trailerleri harikaydı kesinlikle güzel olacak.

Project Scorpio

8.1.2011 10:51:56

0
Yeni ismi hiç fena değil bu yıl çıkartmaya getiştirebilirler umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız