Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Samurai Shodown 2019'un İkinci Çeyreğinde Çıkacak

 
SNK yatırımcı ilişkileri basın konferansında yaptığı açıklamayla, Samurai Shodown'un 2019'un ikinci çeyreğinde (Nisan - Haziran arasında) çıkış yapacağını duyurdu.
 
Samurai Shodown geçtiğimiz Ağustos ayında sadece PlayStation 4 için duyuruldu ve basın konferansında sırasında gösterilen bir slayt oyunun PlayStation 4'e ek olarak diğer platformlara da çıkıp çıkmayacağı konusunda kafalarda soru işaretlerine yol açtı. The King of Fighters XIV de şu anda sadece PlayStation 4 ve Steam üzerinde ulaşılabilir durumda olmasına rağmen slaytta Xbox One ve Switch için de listelenmiş. O yüzden Samurai Shodown'un multiplatform olup olmayacağı kesin olarak belli değil. Haberi kaynak olarak aldığımız Gematsu slayttaki oyunların seriyi genel olarak temsil etmesi için konulduğunu, direkt olarak yeni Samurai Shodown'un çıkacağı platformları göstermediğini söylüyor.
 
Daha fazla bilgi açıklanmadı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Samurai Shodown Samurai Shodown PS4 SNK
Battlefield V Chapter 1: Overture Güncellemesi Yayınlandı The King of Fighters XV Geliştiriliyor, Planlanan Çıkış Tarihi 2020
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Donatn

6.12.2018 19:59:55

0
Süper haber.

mehmetalpertr

5.12.2018 22:45:44

+2
Ippon !!! Haohmaru... Gen-An Shiranui !! Hattori Hanzo..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samurai Shodown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız