Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Pokemon Duyurusu Yakında

Oyunun olası çıkış tarihi Japonya için Mart ayı olabilir.

     Milyonlarca hayranı bulunan Pokemon, ana seri olarak Black & White ile bizi bir kez daha efsanelerin peşinden sürüklemişti. Şimdi sıra geldi oyunun ilk 3DS sürümüne. Peki yeni Pokemon oyunu ne zaman duyurulacak?
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda da yeni Pokemon duyurusu için dedikodular çıkmış, fakat bunun sonucunda serinin yan oyunlarından biri ile karşılaşmıştık. Nintendo 3DS'e çıkması beklenen yeni oyunun duyurusu ise çok yakında gerçekleşebilir.
 
     Japonya'nın önde gelen dergilerinden Jump'ın haberine göre yeni Pokemon oyunu kendisini Jump Festa fuarında gösterecek. Büyük bir sürprizin bizi beklediğini de belirten dergi, oyunun ilk bilgilerinin de fuarda yer alacağını eklemiş. Yeni Pokemon oyunun da 6. jenerasyon ile karşılaşabiliriz. Veya yapım ekibi tıpkı Heart Gold / Soul Silver versiyonlarında olduğu gibi yeni bir Remake ile karşımıza çıkabilir. Bekleyip görelim. Jump Festa fuarının 17 Aralık'ta yapılacağını da hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
PS Vita Şimdiden Hack'lendi mi? Tomb Raider Beyaz Perdeye Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

25.11.2011 20:48:57

0
Pokemon hayranlığının yaşı olmaz. Pokemon oyunları her yaştan kişi tarafından oynanıyor. Gelecek haberin de BW'nin 3DS versiyonu olacağını düşünüyorum.

Bowser Zeki

22.11.2011 20:29:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun, Pokemon adında çıkmayıp daha ciddi bir konsept ile +14 şeklinde çıksa, küçüklüğümüzde sevdiğimiz pokemona tekrar oynama fırsatı verebiliriz.
iyide pokemonun suana kadar cikan tum oyunlarinda 1. nesil var. -.- son oyunundada white forest adli yerden yakalanabiliniyor.

BSC Misafiri

21.11.2011 14:28:35

0
Oyun, Pokemon adında çıkmayıp daha ciddi bir konsept ile +14 şeklinde çıksa, küçüklüğümüzde sevdiğimiz pokemona tekrar oynama fırsatı verebiliriz.

Rachsuchtig

21.11.2011 14:00:25

0
Ben aslında Ruby & Sapphire Remake bekiyorum.

Bowser Zeki

21.11.2011 13:17:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790 pokemon gibi efsane cizgi film oyun olarak daha farklı sunulsa oynanış vs kısacası oyuna ciddi yatırımlar yapılsa karşılığı alınamaz mı ?
Zaten 14 senedir yayınlanıyor animesi oyunuda milyonlar satıyor. Ne demek istediğini anlamadım. :D Tahminim 5. nesil içeren emerald,ruby,saphire remake olabilir. Yada GRAY versiyon 3D tarzında olabilir.

oyuncu11790

21.11.2011 11:43:12

0
pokemon gibi efsane cizgi film oyun olarak daha farklı sunulsa oynanış vs kısacası oyuna ciddi yatırımlar yapılsa karşılığı alınamaz mı ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız