Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Planescape Oyununa Milyon Dolarlar Yağdı!


    Kickstarter sahnesine Wasteland 2 ile çıkan ve milyon dolarlar toplayan inXile Entertainment, bir sonraki projesinin kaynağını da site üzerinden topluyor. Brian Fargo'nun daha önce haberini verdiği Torment: Tides of Numera'ya büyük bir ilgi gösterildi.
 
    Planescape Torment'in ruhani devamı olarak görülen Torment oyununun adı, serinin asıl adının isim hakları Wizards of the Coast'ta olduğu için böyle belirlenmiş. Torment: Tides of Numera için bundan yaklaşık 8 saat önce başlatılan Kickstarter kampanyasında hedef 900 bin dolardı. Fakat eski nesil RPG hayranları 8 saat içerisinde Torment'in Kickstarter sayfasını 1 milyon 200 bin dolarla süsledi.
 
    Yapımcı kadrosunun başında Brian Fargo(Fallout, Baldur's Gate, Planescape: Torment) ve Colin McComb(Fallout, Planescape: Torment)'un bulunduğu Torment: Tides of Numera'nın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.. Videonun ilk 2 dakikası gerçekten oyun endüstrisinin geldiği noktayı gözler önüne seriyor...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Torment: Tides of Numenera inxile entertainment pc linux mac rpg
C.Yerli: "Team Fortress 2 Tam Anlamıyla F2P Değil" Walking Dead'in İkinci Sezonu 2014'te Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

7.3.2013 10:24:58

+1
Direkt atladım üstüne, ne oynayacağımı bildiğim için gönül rahatlığıyla destek verdim.

musAKka

7.3.2013 01:40:54

+1
Söz konusu Planescape Torment ise çok daha fazlası toplanacaktır. Efsaneler birer birer canlanıyor, biz dinazorlara da mutluluk veriyor. İşin içinde Brian Fargo ve Colin McComb varsa zerre kadar şüpheye düşmeyin, mükemmel bir oyun ortaya çıkacaktır. Hem Torment, hem de Wasteland 2'yi merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torment: Tides of Numenera
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız