Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Oyunda Batman'i Kevin Conroy Seslendirmeyecek

 
Yeni Batman oyunu henüz resmen duyurulmasa da böyle bir oyunun geliştirildiğini biliyoruz. Hatta geçtiğimiz haftalarda WB Games Montreal Baykuşlar Divanı oyununun sinyali vermişti.
 
Batman'in en tanınmış sesi Kevin Conroy, JOE adlı websitesi ile yaptığı röportajda yeni oyuna dahil olmadığını ve neden dahil olmadığını bilmediğini belirtti.
 
Kevin Conroy Batman: The Animated Series, NetherRealm'in Injustice oyunları Rocksteady'in Batman: Arkham üçlemesinde ve daha birçok Batman projesinde Bruce Wayne'i seslendirmişti.
 
Yeni oyununu çok büyük olasılıkla Batman: Arkham Origins'in arkasındaki stüdyo WB Games Montreal geliştiriyor. Batman: Arkham Origins'te Batman Roger Craig Smith tarafından seslendirilmişti. Muhtemelen yeni oyunda da o seslendirecek. Bu da Kevin Conroy'un olmamasını açıklıyor.
 
Yeni Batman oyununa dair henüz resmi bir açıklama yok. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joe Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
Monster Hunter World Satışları 14 Milyonu Geçti Redout: Space Assault Apple Arcade için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.10.2019 17:40:00

0
Kötü haber.. Umarın yerine aynı tok seste biri bulunur. Çok alışmıştık bu bey abinin bir bakıma anırır gibi ses çıkarmasına. Üüüüts Dooaağn Gathığm is SAYFFF! :D

BSC Misafiri

7.10.2019 18:36:53

+1
Telltale'daki Batman seslendirmeni de olabilir, Zira Batman'e çok yakışıyordu sesi. Telltale'in oyununda harcandığını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız