Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Monster Hunter Sony Konsollarına Gelir mi?

Monster Hunter serisi oyun konsollarının Japonya'daki satışlarını doğrudan etkiliyor

     Nintendo'nun Tokyo Game Show 2011 öncesinde düzenlediği konferansta çok büyük bir sürpriz gerçekleşti ve Monster Hunter 4, Nintendo 3DS için duyuruldu. Aslında bu oyunun 3DS'e gelmesi değil, duyurunun bu kadar erken yapılması şaşırtıcıydı.
 
    Açıkçası çok sayıda oyuncu da yeni Monster Hunter oyununun Playstation 3 ya da Vita için gelmesini bekliyordu. PSP'de milyonlarca satan (Monster Hunter Portable 3rd bile sadece Japonya'da 5 milyona yakın sattı) bu serinin yeni bir oyunu yakın bir zamanda Vita'ya gelmeyecek gibi görünüyor.
 
     Sony Computer Entertainment Japan'ın başkanı Hiroshi Kawano kendisine Monster Hunter'ın PS3 veya Vita'ya çıkıp çıkmayacağı ile ilgili yöneltilen soruya "Bilmiyorum, Capcom'a sormak zorundasınız" yanıtı vermesi de şaşırtıcıydı.
 
    Nintendo daha önce Capcom ile anlaşıp bazı Resident Evil oyunlarını kendi konsoluna özel olarak piyasaya çıkarttırmıştı. 3DS'in en büyük destekçilerinden birisinin hala Capcom olduğunu göz önüne alırsak Nintendo bu seriyi şu an için kendine bağlamış gibi görünüyor.
 
    Japonya pazarında çok önemli bir yere sahip olan Monster Hunter serisinin iki oyunu 3DS için açıklanmışken, Vita için herhangi bir duyurunun gelmemesi bu konsollar arasındaki yarışta da belirleyici rol oynayabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Saints Row: The Third'e Sürpriz Karakter Metro: Last Light'ın Yeni Görselleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ijustine fan

16.9.2011 08:12:30

0
Ölü taklidi yapın gider Capcom 2 tane dövüş oyunu cikartiyo vitaya sadece

BSC Misafiri

16.9.2011 00:48:31

0
Ya süper oyunlar çıkarıyor capcom vitaya.Sorma zaten mercanieres harikaydı.Bakın bi incelemesine.Aynısını iphone dada oynarsınız.3d mişş pehh.Saçma sapan işler.Nintendocullar diyodu"Grafik herşey değildiirrr yenilikçi fikirler daha iyidirr."Evet şimdi noldu naptı nintendo 3ds e.Bi anaolog ekledi, bi psp grafiği ekledi.Bide kimsenin beğenmediği bir 3d ekledi.Yani naptı donanım kastı nerdeyse grafikler için.Sonuç =Ds le en büyük farkı 3d değil bana kalırsa grafik.Nintendo kendi eleştirdiği hatayı yaptı.Sony naptı?Sony zaten cihazın baştan adını değiştirdi.Ps vita diye.Bambaşka bir cihaz yarattı.Kamera ekledi mikrafon ekldei oled ekran ekledi dokunmatik paneller ekldei.Anaologda ekledi gyroda var ohooo.Gerçekten bu mesajı bir fanboy olarak yazmıyorum.Biraz düşünün ne demek isticeğimi anlayacaksınız.

Chidori

15.9.2011 22:50:43

0
Gelirse ve imkanım olursa oynarım.

mmert138

15.9.2011 21:18:29

0
Bilmiyorum ya. Nintendo sanki bu konsolda 3. partiye çok güveniyo gibi geldi. Bence oyunları öncelikle kendileri yapmalıydı. Zaten öncelikle Nintendocu kesim alınca 3. parti desteği sonradan gelecektir. Ama böyle giderse 3DS, 2. PSP olacak O.O Herneyse, 3DS'e The World Ends With You gelsin ben sadece onu istiyorum.

Ismail Vilehand

15.9.2011 20:53:43

0
İnşallah iki firma da bu nesilde başarılı olur. Eğer iki konsol da başarılı olursa, yeni nesil çok güzel olacaktır. Vita'nın kazanması, 3DS'in kazanması önemli değil, önemli olan biz oyuncuların kazanması. Örneğin SEGA piyasadan çekilmeseydi ne Shenmue'ler görecektik, bir düşünsenize.

SouthPark_Konsol delisi

15.9.2011 20:45:37

-2
Bu konuda haklısın modernova. Saden 3DS eğlenceli ve çok güzel grafikleri olan bir el konsolu zaten. VITA-PSVITA savaşı bence harbinintendocu adlı arkadaşın dediği gibi olacak. Ama kimin kazanacağını belli olmaz. Kesin konuşmamak gerek. Herşeyi ALLAH belir sonuçta beklenmedik anda SONY kazanırsa ne olucak. O yüzden kesin konuşmamak lazım. Örn. vereyim galatasaray ibb yi yenecek 3 atacak diyorlardı ne oldu yenildi. Kesin konuşmamak lazım yoksa onun aleyihine olur. Ne olacağı belli olmaz rekabet de iyici kızızşıyor. Bence iki firmada bana göre harika işler başarıyor. :)

mehmetoguzderin

15.9.2011 20:09:38

0
Zaten Nintendo 3DS Vita savasindan cok onemli seyler ogrenicek o zaman da Nintendo cok kuvvetlenicek.

Rachsuchtig

15.9.2011 20:06:12

-1
3DS - PS Vita yarışı DS - PSP yarışı gibi olacak. Nintendo hep kazanacak.

mehmetoguzderin

15.9.2011 19:51:36

+1
Tri DS Wins.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız