Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Yeni Konsollar Oyun Yapımcılarını Riske Atıyor"


     Her ne kadar resmi bir şekilde isimlerini dahi bilemesek de, Microsoft ve Sony'nin yeni nesil konsollar hakkında çalıştığını biliyoruz. Bu yeni nesil konsolların üreticilerine büyük bir gelir getireceği malum. Peki ya oyun yapımcıları?
 
     THQ'nun dün düzenlenen basın etkinliğinde THQ CEO'suna bu soru soruldu. Konuyla ilgili CEO Brian Farrell, kararsız bir cevap verdi. Farrell'in açıklamaları şu şekilde;
 
"Yeni nesil konsollar oyun yapımcılarına bir çok riski beraberinde getiriyor. Fakat aynı zamanda yapımcıların yükselebilmesi için büyük bir şans da vâd ediyor.
 
Bence bu şansa ulaşmak için yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte yeni seriler oluşturmak en mantıklısı. Sanırım THQ olarak da aynı yöntemi izleyeceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak cvg thq xbox playstation next gen
Skyrim'in Modlama Araçları Haftaya Geliyor Darksiders II Wii U'da Özel İçerikler Bulunabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aksiyon95

6.2.2012 00:33:09

0
Bence grafik devrimi yerine, örneğin Los Angles,New York,Texas gibi yerlerin birebir kopyasının olduğu haritaların devasa olduğu, işlemci ve ram'e yüklenen oyunlar görebiliriz.

ennero61

5.2.2012 20:52:56

0
homefrontt,wwe serisi,warhammer space hammer,megamind,red faction serisi,mx vs atv gibi rezillikler var ama saints row 3,metro serisi,ufc,warhammerın diğer ooyunları gibi çok iyi oyunlarıda var

BSC Misafiri

5.2.2012 17:54:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo Thq zaten bes para etmez oyunlarin var bir de aciklama yapmissin.
Bir o kadarda 5 para eder oyunları var ama :D

Stygián

5.2.2012 13:03:12

0
Zaten yeterince maliyetli oyunlar yeni nesilde de katlanacak THQnun da krizde olduğunu düşünürsek haklılar...

CaSsErDoDo

5.2.2012 12:53:39

0
Thq zaten bes para etmez oyunlarin var bir de aciklama yapmissin.

ennero61

4.2.2012 22:17:10

0
ya şunu desene oyun yapamayız ve beceriksizin tekiyiz, gelceğimiz tehlikede işçiler çıkartılıyo ps4ü kaldıramayız

Quadhros

4.2.2012 17:46:55

0
"Yeni nesil konsollar oyun yapımcılarına bir çok riski beraberinde getiriyor. Fakat aynı zamanda yapımcıların yükselebilmesi için büyük bir şans da vâd ediyor." Ne demek istemiş tam olarak anlayabilen var mı? Övmüş mü sövmüş mü tam anlayamadım.. Her yeni nesil geldiğinde tabii ki oyun yapımcıları içinde oyuncular içinde belli bir alışma süresi olur ama kısa zamanda üstesinden gelinir.. Yeni nesilde çok sayıda orjinal yapımla ve adı duyulmamış oyun yapımcılarının başarılarına tanık olacağız diye düşünüyorum..

Mr_GanGsTeR

4.2.2012 17:06:28

0
Adamlar işim kolayına kaçıyor.. Şurdan bunu anlamak lazım: Biz oyun yapımcıları olarak grafik konusunda zaten baya zorlanıyoruz.. Yeni nesil konsollar için daha üst düzey kaplamalara ve benzeri olaylara ayıracak ve uğraşacak vaktimiz yok. Daha güzel grafik demek çok fazla uğraş demek ve bunun altına girmek istemiyoruz..

İyi İsim

4.2.2012 13:00:55

+1
Grafik olarak değilde daha büyük haritalı oyunların olduğu fazla ncp nin olduğu kısaca işlemciye ve rame yüklenen oyunlar bekliyorum. Yoksa grafik olarak çok çağ atlanacağını düşünmüyorum. Grafik olarak anca PS5 de falan olur ^^

aykut291

4.2.2012 12:17:05

0
Valla Nintendo Wii-u da Grafik bakımından sadece günümüz oyunlarını 1080p ve daha iyi kaplamalarla oynamamıza fırsat sunacak.Tam anlamıyla Yeni nesil grafik denemez.Ms napacak bakalım Yeni nesil grafiği getirirse güzel olur.Ama oda şimdiki oyunlaı 1080p ve şimdikinden daha iyi kaplamalarla oynatacak olursa yeni nesil demek saçma olur. Bu konuda zaten Sony den birşeyler bekliyorum busefer devrim yapacaklarına inanıyorum.

BSC Misafiri

4.2.2012 08:20:39

0
THQ olarak bu şansları bir kaç oyun hariç genelinde geri teptiler
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız