Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Hitman Filminin Yönetmeni Belli Oldu


 
      İlk Hitman filmi oyunun hayranlarının büyük çoğunluğu tarafından mükemmel bulunmasa da beğenilmişti. Doğal olarak bu filmin devamı da gelecekti.
 
      2007 yılındaki Xavier Gens'in yönettiği filmden sonra serinin devam filminin yönetmeni merak ediliyordu, sonunda bu da ortaya çıktı. 
 
     IMDB'ye baktığımızda oldukça düşük puanlar alan (3.9) Paintball adlı filmin ve bazı önemli Playstation reklamlarının yönetmeni Daniel Benmayor'un Hitman 2'nin yönetmeni olduğu ortaya çıktı.
 
    Paintball'ın genelde başarısız bir film olarak değerlendirilmesinden sonra Hitman 2 ile ilgili kafamızda sorun işaretleri oluşmadı değil.
 
     Hitman 2'nin senaryosunun ise Kane & Lynch'ten tanıdığımız Kyle Ward tarafından yazılacakmış. Umarız iyi bir filmle karşılaşırız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action eidos pc ps3 xbox 360 film hitman
Aradaki 7 Farkı Bulun Rock Band 3'te Org mu Çalacağız?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.12.2012 01:15:17

0
hitmanin tüm serisini bitirmiş birisi olarak söylüyorum ilk film OYUNA GÖRE ELE ALIRSAK rezaletti!Ama hoş bir aksiyon filmi olmuş ona lafım yok.İnşallah bu filmde hitman ortamı iyi yansıtılır

BSC Misafiri

22.7.2010 18:06:22

0
ilk film eldeki malzemenin yanında çook başarısız bir filmdi ama hitman filmi olmasaydı vasat derdim kesinlikle filmde aşk meşk dahil olması ile o soğukkanlı katil yok olmuşdu oyundaki etkileici ve biraz pisikolojik gerilime sahip olan atmofer yoktu filmde en beyendiğim sahnesi filmin içinde hitman oynayan çocuklar ama o sahnede tv ye zum yapması hoşuma gitmedi çünkü onu farketmenin zevkini seyirciye bırakabilirdi ben 2. flmi başka bir yönetmenin yapmasını isterim açıkçası

cryptdlg

26.5.2010 09:30:46

0
İlk filmi çıktıktan çok uzun bir süre sonra, kolpa bir oyun filmidir tekrar diye izlememis. Can sıkıntısından daha sonra oturup izlemistim ve gayet keyif almıştım. Umarım devam filmi de ilk film gibi güzel olurda bu sefer sinemada izleriz..

Murat Stone

25.5.2010 23:47:18

0
aslında bence oyun senaryo olarak diğer oyunlardan daha başarılı olarak aktarılacak bir yapıya sahip. Filmdeki kahraman karizmasını oyuna yakışır derecede başarılı bulmuştum. ilkini beğenmiştim daha iyi bir film çekebileceklerini düşünüyorum

Kratos1907

25.5.2010 23:24:18

0
walla ilk filmi ben acayip begendim en az 4 kere izlemisimdir insallah ikinciside mukemmel bir film olur.

BSC Misafiri

25.5.2010 18:55:00

0
yeni bir film gibi yeni bir oyunda gelsin hitmanin

HyDro-X-GEN

25.5.2010 17:31:22

0
Genel olarak oyundan film sektörüne aktarılan yapımlar pek başarılı olmasada umarım bu hitman 2 istisnalar arasında yer alır...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman: Absolution
+ TAKİBE
AL
201 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız