Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Guild Wars 2 Betası Bu Pazartesi


     PC cephesinin merakla beklediği oyunlardan Guild Wars 2'nin betası şuan için aralıklarla yapılıyor. ArenaNet, yeni betanın müjdesini verdi.
 
     Facebook ve Twitter üzerinden yapılan duyuruda yeni Guild Wars 2 betasının önümüzdeki Pazartesi yapılacağı duyuruldu. Türkiye saatiyle 21:00 ile 04:00 arasına denk gelen betada, sunucuların durumu ölçülecek. 
 
     Duyurusu yapılan Stress Teste sadece ön sipariş yapan kullanıcılar katılabilecek ve daha önceki betalarda açılan karakterler kullanılabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Sengoku Basara HD Collection İçin Tarih Belli Oldu İşte Karşınızda Persona 4: Arena Arcade Stick
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wictoRy

10.5.2012 18:12:20

0
ön sipariş etmedim, etmiş olsaydım bile bilgisayarım kaldırmazdı. Memur çocukluğunun gözü kör olsun :D

MoonRider

10.5.2012 17:29:18

0
haberin içeriğini değiştirirseniz okuyucular için daha iyi olacak. çünkü bu bir stress testi. tam olarak beta sayılmaz. beta haftasonlarıyla alakası da yok. tamamen login sorunlarını çözmek için extra olarak adamların yapacağı bir test o kadar. @gursoyf adamlar ayda bir beta testi olacağını en başından beri söylüyor. sanki farklı birşey söylemişler gibi atıp tutma.

gursoyf

10.5.2012 16:06:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: sheldoncooper beta haftasonları olucaktan anladığın şey her haftasonu beta olması mı -.-. oyunun çıkmasına daha var bol bol beta yaparlar merak etme sen...
sana hemen ne anladığımı söyleyeyim: beta haftasonları adı üstünde haftasonu olur benim anladığım. burada senin ne anladığın önemli oluyor artık... ayrıca tabiki merak ederim. dünyanın parasını saydık oyuna ne yapalım dönüp arkamızı gidelim mi? oyunu alıp oynayan biri olarak yazdım ben yorumumu. eğer sen de alsaydın o zaman zaten katılmış olurdun bana ama almadığın zaten baştan belli. biraz boşa konuşmak seninkisi.

sheldoncooper

10.5.2012 15:57:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf biz de önsiparişle aldık. sözde beta haftasonları olacaktı ama geçen hafta olmadı. bu hafta da yok ve sadece pazartesi 1 gün olacakmış. biz niye önsipariş verdik şimdi anlamadım. keşke buna girmeden direk diablo ya geçseydim...
beta haftasonları olucaktan anladığın şey her haftasonu beta olması mı -.-. oyunun çıkmasına daha var bol bol beta yaparlar merak etme sen...

gursoyf

10.5.2012 15:27:18

0
biz de önsiparişle aldık. sözde beta haftasonları olacaktı ama geçen hafta olmadı. bu hafta da yok ve sadece pazartesi 1 gün olacakmış. biz niye önsipariş verdik şimdi anlamadım. keşke buna girmeden direk diablo ya geçseydim...

BSC Misafiri

10.5.2012 15:21:29

0
Diablo 3 ün cıktıgı güne open beta mı?3-5 kisi anca oynar :D

ShadowStep

10.5.2012 15:13:51

0
Diabloyla kesişmesi kötü oldu =(

MakaveLiVII

10.5.2012 14:55:50

0
değişik güzel bir oyun olucak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız