Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Call of Duty Oyunu Duyurusu için 10 Ağustos İşaret Edildi

Yeni Call of Duty oyunu en sonunda önümüzdeki hafta duyurulacak gibi görünüyor.

Activision, bazı Call of Duty içerik üreticilerine gizemli bir sandık yolladı ve notta "Bu sandığı 10 Ağustos TSİ 19:00'a kadar açmayın." diyor. Açmak için gerekli kod 10 Ağustos'ta sandık sahiplerine gönderilecek.
 
Bu tarihin yeni Call of Duty oyununun duyurulacağı tarih olduğu tahmin ediliyor. Activision daha önce de birkaç kez yeni oyun duyurularının sinyalini bu şekilde vermişti. En son Crash Bandicoot 4: It's About Time duyurusu öncesi oyun basınına 200 parçadan oluşan bir Crash Bandicoot puzzle'ı yollanmıştı.
 
Yeni Call of Duty oyunu Treyarch ve Raven Software tarafından geliştiriliyor ve bu sonbaharda çıkışını gerçekleştirecek. Söylentilere göre oyunun adı Call of Duty: Black Ops Cold War ve Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Yeni Candyman Filminin Yönetmeni Nia DaCosta, Captain Marvel 2'nin Yönetmeni Oldu Final Fantasy VII Remake Satışları 5 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız