Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Korku Oyunu Geliyor: Hollow Cocoon, Aralık Ayında Piyasaya Çıkıyor

 
 
Geliştirici NAYUTA STUDIO, 1980'lerin Japonya'sında geçen korku macera oyunu Hollow Cocoon'un Aralık ayında Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak oyun için 9 Ekim'de bir demo yayınlanacak.
 
Hollow Cocoon, duygusal bir deneyim arayan oyuncular için tasarlanmış çarpıcı bir video oyunudur. Sizi çarpıcı bir görsel ve ses dünyası içinde, insan psikolojisi ve insan ilişkileri üzerine derin düşünceye sevk edecek bir yolculuğa çıkaracak. 
 
Oyun, başroldeki karakterin kişisel gelişimini ve içsel savaşını merkezine alıyor. Ana karakterimiz, geçmişte yaşadığı travmatik olayların etkisi altında yaşayan biri olarak karşımıza çıkıyor. Hollow Cocoon, bu karakterin zihinsel ve duygusal evrimini anlatıyor. Oyuncular, karakterin geçmişiyle yüzleşmesine, travmalarını aşmasına ve içsel huzura ulaşmasına yardımcı olacaklar. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Korku Hollow Cocoon PC
Korku Oyunu Sunshine Manor, 6 Ekim'de Konsollara Geliyor PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız