Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bir Darkstalkers Oyunu Düşünülmüyor


    Capcom'un eski serilerinden Darkstalkers, geçtiğimiz dönemlerde Darkstalkers Resurrection ile birlikte indirilebilir olarak karşımıza çıkmıştı. Görünüşe göre Darkstalkers Resurrection, köklü serinin son oyunu olacak.
 
    Hali hazırda Capcom'un yapmaya pek de gönüllü olmadığı Darkstalkers Resurrection kötü satınca, Capcom'un seriyle ilgili planları tamamen değişmiş. Darkstalkers serisi adına yeni bir açıklama yapan Matt Dahlgren, "Darkstalkers Resurrection beklediğimiz gibi bir satış yakalayamadı. Geleceğin ne getireceği belli olmaz ancak elimizde Street Fighter gibi aynı türden bir seri daha var." sözlerini söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
darkstalkers Darkstalkers Resurrection Night Warriors: Darkstalkers Revenge Darkstalkers 3 dövüş capcom psn xbla playstation network xbox live arcade
Alice: Otherlands'in Yazarı Belli Oldu Atari'nin Elinde Kalan Diğer Markalar da Satıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.7.2013 09:29:40

0
Street Fighter dövüş oyunlarının en efsanevi oyunudur .Darkstalkers seriside güzeldir tadından yenmez ama şöyle bir mantık yürütmek lazım SF5 çıkmadan yeni bir Darkstalkers oyununun yapılacağına ihtimal vermek oldukça iyimserlik olur .Darkstalkers geçen senelerde yapılan 1 milyon imza kampayasını bile karşılamadı :(

Unknown User

22.7.2013 20:50:35

0
Emulatörlerde kullanılan filtreleme yöntemiyle millete HD diye kakalamaya çalışırsan oyun tabi satmaz. Darkstalkers 4 yaptında biz mi gidip almadık!

AdamJensen

22.7.2013 18:20:34

0
Satmaması normal. Güzel bir oyun değil + Play Station 1 dekinden pek bi farkı yok.

BlackBeasT

22.7.2013 18:14:04

0
Darkstalkers atari salon zamanında oynayanı yoktu ki ,konsolda Darkstalkers bilmeyen oyunculara satma çabası boş , Bloody Roar daha iyi hatırlayan?

LoKRazieL

22.7.2013 17:34:04

0
sen git seneler öncesi grafik motoru grafiğiyle bayatlamayı bırak küflenmiş oyunu 2013 senesinde piyasaya sür birde onun satışıyla yeni yapacağın oyuna karar verer böyle mantık noksanlığı olmaz yaa vallahi hepsi Allahlık olmuş

berkaymessi

22.7.2013 16:14:14

-1
Aynen bunları filan boşver street fighter camcomda daha iyi iş yaptırıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkstalkers Resurrection
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız