Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Batman Oyununda Olası Düşmanlarımız

 
Spike TV tarafından düzenlenen ve bir çok süpriz duyurununda yapıldığı yılın oyun ödülleri törenine damga vuran açıklamalardan birisi de yeni Batman oyunu olmuştu. 
 
Arkham Has Moved kod adı ile duyurulan oyunun resmi isemi Arkham Asylum 2 mi olacak bilinmez ama şimdiden oyun ile ilgili bir çok dedikodu dolaşmaya başladı.
 
Oyunun ilk videosunda Arkham Asylum'da patlak veren olayların ikinci oyunda Gotham City'e taştığını gördük. Hatta iş o kadar büyümüş ki Gotham'ın yetkilileri şehri abluka altına alarak bir de Arkham Asylum tabelası asmayı unutmamışlar. "Arkham has Moved" sloganı da muhtemelen bu detaydan dolayı önem kazanıyor.
 
 
Batman'ın en azılı düşmanı olan ve videoda ağzı, burnu kırık olan Joker'in hapisaneden nasıl kaçtığı bilinmez ama bu karmaşanın sorumlusu o gözüküyor. Peki Joker ve videoda onun yanında yer alan sağ kolu Harley Queen dışında ikinci oyunda hangi düşmanlar ile karşılaşacağız?
 
Bu konu ile ilgili son dönemlerde en önemli oyun haberi kaynaklarından olan Geoff Keighley'in Twitter sayfasında ilginç bir açıklama yer aldı. Oyunun VGA töreninde yayınlanan videosuna dikkat çeken Geoff Keighley, "videodaki Arkham Asylum 2'de yer alacak yeni düşmanların ipuçlarını görebildiniz mi?" açıklaması üzerne gözler tekrar dün yayınlanan oyunun ilk videosuna çevrildi.
 
Videoyu dikkatlice izleyen oyunun fanları bazı ipuçları yakalamışlar ve bizde bu ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.
 
 
Videoda ilk dikkat çeken görüntü "Iceberg" kelimesinin yer aldığı yukardaki sahne oluyor. Iceberg diyince akla ilk etapta Mr.Freeze gelmiş olsa da aslında oyunda yer alması muhtemel düşmanımız o değil, Batman serisinin en bilinen düşmanlarından biri olan Penguen oluyor. Penguen, Gotham City'de Iceberg Lounge adlı bir gece klübünü işletiyor.
 
 
Videoda yer alan ikinci ipucu ise "Sionis" kelimesi. Batman serüvenlerinde Black Mask adı ile bilinen karakterin asıl ismi Roman Sionis'tir.
 
 
Videoda yer alan son ipucu ise oyunun Arkham hasmoved.com adlı nternet sitesinde de yırtık bir şekilde gözüken meşhur "We Want You" posteri. Gotham City duvarlarında asılı olan bu postere yakından baktığımızda çok net bir şekilde Two Face karakterini görebiliyoruz.
 
Evet şimdilik ortaya çıkan ipuçları bunlar. Bakalım ilerleyen dönemlerde bu isimlere doğrulama veya yeni karakterler eklenecek mi? Bu sorunun cevabı şu an için bilinmiyor ama Batman : Arkham Asylum 2'nin önümüzdeki senenin en çok beklenen oyunlarından biri olduğunu kesin bir dil ile vurgulayabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Dead Space 2'den İlk Taramalar Geldi Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (13-19 Aralık)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız