Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Batman Filminin Logosu ve Jim Lee'nin Filme Özel Yaptığı Çizim Paylaşıldı

Yeni Batman filminin yani The Batman filminin resmi logosu ve ilk resmi sanat tasarımı paylaşıldı.
 
Bugünün sabah saatlerinde paylaşılan yeni Batman sembolü de bu şekilde onaylanmış oldu. Yeni logoda fark edebileceğiniz gibi siyah ve kırmızı renk tonları bulunuyor, aynı diğer görüntülerde de olduğu gibi. Çizim ise birçok Batman eserinde çizerlik yapan Jim Lee'ya ait.
 
Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman yeni film konusu vizyon tarihi logo tasarım
Ben Affleck ve Michael Keaton, Batman Rolü ile The Flash Filminde Bulunacak Teamfight Tactics Set 3: Galaksiler Şampiyonası Türkiye Finali Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2020 12:53:48

0
nedense kırmızı tonu görünce bruce wayne nin babası paralel evrende batman olduğu bir hikaye geliyor eğer öyle olursa alırım bir bilet

Team NINJA

21.8.2020 04:21:33

0
o maskenin altında bir zenci çıkarsa hiç şaşma.süpriz yaptık şaşırtmak için derler. koca kaptan amerika ve örümcek adam zenci oldu batman mi olamıcak :))) yakında bütün süper kahramanlar zenci olacak.

metOO93

21.8.2020 01:39:26

+1
Siyahi haklarına kesinlikle saygı duymalıyız fakat siyahi Jim Gordon kesinlikle kabul edilemez. DC yine yanlış yolda maalesef. O kadar güzel karakteri bir araya getirip doğru dürüst bir Batman filmi yapamadılar. Şahsen Dark Knight üçlemesinin yanına bile yaklaşacağını sanmıyorum. Belki Batman v Superman ve Justice League filmlerinden biraz iyi olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız