Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Baldur's Gate Sadece PC'ye Özel Değil


     Geçtiğimiz günlerde duyurulan oyun dünyasının en köklü serilerinden Baldur's Gate'in yeniden gözden geçirilmiş hali Baldur's Gate: Enhanced Edition adına bir açıklama daha geldi.
 
     Overhaul Games tarafından gelen açıklamaya göre Baldur's Gate: Enhanced Edition, sadece PC'lere özel çıkmayacak. Yapılan açıklamada Enhanced Edition sürümlerinin PC'lerle aynı zaman içerisinde, iPad'lere de çıkacağı belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
baldurs gate baldur's gate bioware rpg overhaul games Enhanced edition atari iPad
GTA V'ten İlk Detaylar Önümüzdeki Ay mı Geliyor? Assassin's Creed III'ten Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frostmourne Hungers

25.3.2012 17:54:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Sadece ipad'e çıkarırlarsa hukuk mukuk dinlemem ağır küfürlü mail atarım Atari'ye. Zerre zevk almıyorum dokunmatik ekranda oyun oynamaktan.
merak eden olur diye yazayım dedim , overhaul'a mail attım konu ile ilgili ve her iki platformda da olacağını söylediler , PC ve iPad olarak.

4BSO7UTION

24.3.2012 05:34:07

0
Otobüste falan Baldur's Gate oynarlarken görürsem küfür eder kaçarım. Oyuna ayıp bir kere :)

Wayward Son

23.3.2012 11:47:16

0
Sadece ipad'e çıkarırlarsa hukuk mukuk dinlemem ağır küfürlü mail atarım Atari'ye. Zerre zevk almıyorum dokunmatik ekranda oyun oynamaktan.

BSC Misafiri

23.3.2012 11:10:52

0
Apple cihazlarina oyun yapma maliyeti cok dusuk. Apple ayrica kati oyun yapim ve sartlar kosmuyor. PC gibi free sekilde rahat rahat oyun yapiyorlar ve cok satiyorlar. Apple gizliden gizliye bence masaustunde bile olsa konsol hazirligi icerisinde. Adamlarin ismi gercekten hem SONY hemde Microsoft`dan daha fazla para ediyor ve iscilik olarak kaliteden asla odun vermiyorlar. Fiyat olarak ulkemiz icin pahali olan cihazin avrupa ve amerikada ki satis basarisi ile oranin piyasasi icin fiyat performans ve kalite olarak cok cazip olmasindan kaynaklaniyor. Diyecegim odur ki emin olun ne SONY ne MICROSOFT birbirini ezemez ama Apple oyun piyasasina girerse bunun anlami SONY ya da MICROSOFT ikisinden birinin kisa bir sure sonra piyasadan cekilmek zorunda kalmasi anlamina gelir. Nintendo demiyorum cunku Nintendo`nun oyuncu kitlesi daha cok ufak yaslara yonelik daha bu nesil biraz biraz HardCore`a gectiler ama oda tam degil. Zaten kendi baskanlarida bunu kabul ediyor. Dedigim gibi Apple konsol piyasasina girerse yapacagi satisi dusunun. Umarim Apple bu pazara girer cunku Sony ve Microsoft kisir dongusu artik ben bezdirdi...

Frostmourne Hungers

23.3.2012 11:10:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Açıkçası adamların sitesinde PC'yi bile göremedim, sadece iPad'e de çıkabilir. İşte o zaman hayaller çok fena suya düşer.
Çok haklısın , ''Overhaul Games is pleased to announce Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ for iPad.'' PC ya da konsollarla bir ilgisi yok , sadece iPad için özel olarak geliştiriyorlar.Büyük hayal kırıklığı oldu bu.

musAKka

23.3.2012 09:23:35

0
Açıkçası adamların sitesinde PC'yi bile göremedim, sadece iPad'e de çıkabilir. İşte o zaman hayaller çok fena suya düşer.

burakcakay

23.3.2012 01:28:06

0
Dokunmatik ekranda rpg oynamak nedir ya. Adam gibi mobil yapacaklarsa PS Vita' ya cıkarsınlar da hakkını versinler en azından bari..

Frostmourne Hungers

23.3.2012 00:46:56

0
Yeni iPad'den sonra duyurulan her oyun için mutlaka köşeye iPad versiyonu da ekleniyor.Maliyetin düşük olması , kullanıcı sayısının ''patlayarak'' artması , cihazın güçlenmesi ve en önemlisi arayüz hazırlamanın konsollara nazaran çok daha kolay olmasıyla baya iyi bir çıkış yakaladı bence.Nintendo tabletimsi wii u ile çok akıllıca bir adım atmış gibi gözüküyor ilerisi için , Microsoft ve Sony salt donanım geliştirme yapacaklarsa sonra nesilde işleri baya bir zorlaşacak.

S.T.A.L.K.E.R.

23.3.2012 00:16:50

0
ne iPadmiş arkadaş!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Baldur's Gate: Enhanced Edition
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız