Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Assassin's Creed Oyunu 2010 Yılında Çıkabilir


 
      Son dönemlerde oyun firmalarında çalışan kişilerin Linkidin özgeçmişlerine bakarak yeni çıkacak oyunlarla ilgili bilgi sahibi de olabiliyoruz. Tabi bu özgeçmişlere tamamen güvenmek için de bir neden bulunmuyor.
 
     Ubisoft Montreal'de 3D animatör olarak çalışan Michael Donnell'ın Linkedin özgeçmişine baktığımızda Splinter Cell: Conviction'ın Playstation 3 için de hazırlandığını görüyoruz. Bunun yanı sıra sonraki Assassin's Creed oyununun tarihi ise 2010 olarak gösterilmiş.

    Ubisoft çalışanları ve yetkililerinin daha önceki açıklamalarında Splinter Cell: Conviction'ın Playstation 3 versiyonunu kesin olarak reddetmemeleri bu ihtimali arttırıyor. Yeni Assassin's Creed oyunu ise 2010 yılında çıkar mı emin değilim, ama Assassin's Creed 2'nin satış rakamlarına bakacak olursak Ubisoft elini çabuk tutmak isteyecektir.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 Splinter Cell Conviction Michael Donnell
Asteroids Rekoru Bir Çilingir Tarafından Kırıldı Halo 3 de Games on Demand'e Geliyor

bbuugg

8.4.2010 11:52:11

0
cıksın ya cıksın bayılıyorum ben
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız