Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Army of Two'nun Yeni Videosu Yayınlandı


     EA Games'in co-op odaklı serisi Army of Two'nun yeni oyunu Devil's Cartel için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Uyuşturucu tacirlerinin ortasında, büyük bir mücadeleyi konu alacak olan oyunun bu yeni videosunda, yakın dövüş dinamiklerinden büyük çatışmalara kadar bir çok ayrıntıya yer verilmiş. Frosbite grafik motorunu kullanan oyunu videosunda ayrıca bazı yıkılma anları da dikkatlerden kaçmıyor.
 
     Mart ayında PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

   

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
army of two army of the the devil's cartel visceral ea ea games ps3 xbox 360
Metro: Last Light'tan Yeni Bir Video Geliyor! Rockstar'dan Gelecek Nesile Yeni Oyun Motoru
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.12.2012 20:04:44

0
@waltran ''saydınığınız diğer düşük grafikli oyunlar oyunun grafik kalitesinin düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor'' Yav he he.Saydığım oyunlar mı düşük grafik kalitesinde ? Hahhahaha :D Bütün inceleme sitelerinde,dergilerinde bu saydığım oyunların grafikleri 95 ve 9.5'in üstünde.Not ortalamalarıda epey fazla.Ayrıca aralarında GOTY ödülüne layık görülenleride var.Birine laf atmaya çabalarken,önce araştırmayı öğrenin.Sizler ( PC fanları ) yine bu ve bunun benzeri birçok oyunu PC'lerinizde oynayamacaksınız.Devir konsol devri. ''Oyun konsolda oynanır'' nokta. Ve bu tür oyunlara kötü demeden önce fanboyluktan bir çıkmanız gerekir.Çünkü böyle yapımlara kötü demek,delilikten öteye gidemez :D

waltran

8.12.2012 21:41:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @waltran Uncharted 3,The Last of Us,God of War III,Beyond Two Souls,Resistance 3,Killzone 3... yeterlidir umarım :D Bu arada oyunlardaki grafiklere takacağınıza ( Grafik delisi bebeler ),oyunun içeriğini yorumlayın az.Bu oyunu bir arkadaşın ile co-op olarak oynamanın tadı pahabiçilemez.Tabi PC'lerde Splitscreen oyunların azlığı ve bu kadar güzel olmayışlarıda cabası.Ayrıca grafiklerde güzel.Sizin gibilere bir gözlük lazım veya at gözlüklerini çıkarttırmak lazım.Nerenizle izliyorsunuz acaba ? :D ''Oyun konsolda oynanır'' nokta.
derdiniz nedir anlamadım? artist artist yorum yapmanız veya saydınığınız diğer düşük grafikli oyunlar oyunun grafik kalitesinin düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor, kaldı ki hiç kimseye "grafik delisi bebe" diye hakaret edemessiniz, zaten bunu bildiğiniz için utancınızdan misafir hesapla yazmışsınız, bunun üzerine söylenecek bir şey yok ama 2013 yılına gireceğiz ve grafik kalitesinin çıtasının yükselmesi gerekiyor, bu dediğim büyük firmaların aaa oyunları için geçerli o kadar reklam yapıpta düşük grafikli oyun satmaya hakları yok.

BSC Misafiri

8.12.2012 20:05:47

-1
@waltran Uncharted 3,The Last of Us,God of War III,Beyond Two Souls,Resistance 3,Killzone 3... yeterlidir umarım :D Bu arada oyunlardaki grafiklere takacağınıza ( Grafik delisi bebeler ),oyunun içeriğini yorumlayın az.Bu oyunu bir arkadaşın ile co-op olarak oynamanın tadı pahabiçilemez.Tabi PC'lerde Splitscreen oyunların azlığı ve bu kadar güzel olmayışlarıda cabası.Ayrıca grafiklerde güzel.Sizin gibilere bir gözlük lazım veya at gözlüklerini çıkarttırmak lazım.Nerenizle izliyorsunuz acaba ? :D ''Oyun konsolda oynanır'' nokta.

Archangel™

8.12.2012 16:30:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran sonda çalan şarkı nedir ? ayrıca kaplamalar berbat görünüyor, tam konsolluk

2K

8.12.2012 15:34:57

0
Bir oyunun 2 dakikalık videosuna bu kadar klişe sığdırmakta ayrı bir başarı olsa gerek.

waltran

8.12.2012 15:14:24

0
sonda çalan şarkı nedir ? ayrıca kaplamalar berbat görünüyor, tam konsolluk

itachi237

8.12.2012 11:38:24

0
the 40th day'i almıştım direk takasladım oyun rezil.

Archangel™

8.12.2012 10:47:08

0
"Permission to Engage"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Army of Two: The Devil's Cartel
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız