Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Alan Wake Videosundaki Bu Adam Kim?


     Sabah saatlerinde bölge kilidi olmayacağı açıklanan ve İspanyol oyun dergisi Hobby Consolas'tan 93 puan alarak merakımızı daha da kamçılayan Alan Wake için mükemmel bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun Polonya oyun sitelerinden Gry-Online'da yayınlanan bu tanıtım videosunda daha önce gözükmeyen bir çok sahne bulunuyor. Oyunun geçeceği Bright Falls'ın bazı gözükmeyen mekanlarının da gösterildiği bu videoda özellikle Alan'ın düştüğü sahneler dikkat çekici.
 
     Videoda bizim asıl dikkatimizi çeken sahne ise çok kısa da olsa gözüküyor. Alice'in yardım istediği bu sahneden aldığımız ekran görüntüsünde ise arka planda gizemli bir kişi gözüküyor. Oyunun hikayesinde büyük bir önemi olacağı anlaşılan bu karakter, savaştığımız gölgelerin kaynağı ile de alakalı olabilir.
 
     Videodan aldığımız bu ilginç ekran görüntüsüne aşağıdaki resimden, oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
PSN Güncellemesi (29 Nisan 2010) Guild Wars 2'nin İlk Sınıfı Ortaya Çıktı

AntonChigurh

30.4.2010 14:43:18

0
Ya lütfen artık bi an önce çık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız