Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yaz Oyun Festivali 10 Haziran'da Başlıyor

 
Geoff Keighley, bu yılki Yaz Oyun Festivali'nin 10 Haziran'da başlayacağını duyurdu.
 
Açılış sunumu 10 Haziran Perşembe Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve seçili yayıncılardan 12'den fazla oyun tanıtımı ve duyurusu içerecek. Sunum ayrıca iam8bit ile Double Fine Productions'dan bağımsız oyunlar gösterimi ve Weezer grubundan yeni bir şarkı içerecek.

Yaz Oyun Festivali, Haziran ayı boyunca devam edecek.
 
Katılımcı firmalar: 2K Games, Activision, Amazon Games, Annapurna Interactive, Bandai Namco Entertainment, Blizzard Entertainment, Capcom, Devolver Digital, DotEmu, Electronic Arts, Epic Games, Finji, Frontier Developments, Gearbox Software, Hi-Rez Studios, İnnersloth, Koch Media, Mediatonic, Microsoft, miHoYo, Psyonix, Raw Fury, Riot Games, Saber İnteractive, Sega, Sony Interactive Entertainment, Square Enix, Steam, Tencent Games, Tribeca Festival 2021, Ubisoft, Warner Bros. Games ve Wizards of the Coast.

Resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes Teaser Fragman The Last of Us Part II PS5 60FPS Yaması Yayınlandı

Ornitorenk_Perry

19.5.2021 18:48:23

0
Geçen sene ''Olley tüm yaz oyun festivali!'' diye sevindik; bayık bir sürü sunum olan ve E3'ün heyecanını zerre yaşayamadığımız bir şey oldu istisnai 1-2 şey dışında. Bu sene beklentim yok, E3 iyi olur inşallah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız