Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yars: Recharged Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Atari ve geliştiriciler Adamvision Studios ve SneakyBox, shoot'em up nişancı oyunu Yars: Recharged'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store), Stadia ve Atari VCS için duyurdu. Oyun, 23 Ağustos'ta çıkış yapacak.
 
1982'deki Atari klasiği Yars' Revenge'in yeniden düzenlenen bu sürümünde uzaktan ateş edin veya yakın saldırıya geçin. Yerel co-op modunda tek başınıza veya bir arkadaşınızla beraber 60 benzersiz düşmana karşı mücadele edin. 
 
Ölümcül toplar ve hareketli füzeler atan düşmanlara karşı kendinizi koruyun ve saldırıya geçin. Üzerinize gelen ateş yağmuru arasından sıyrılın ve ardından düşman savunmasını yok etmek için yakın saldırıya geçin. Düşmanın kalkanlarını yok ederek yeterli enerjiyi toplayın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı aksiyon Yars: Recharged
Two Point Campus için Welcome to the Academic Year Adlı Fragman Yayınlandı Pathfinder: Wrath of the Righteous, Eylül'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız