Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu The Karters 2: Turbo Charged Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Polonya'da bağımsız bir video oyun stüdyosu olan Pixel Edge Games, dört yıllık projesi The Karters 2: Turbo Charged'ı bu yıl içinde tüm konsollarda ve PC için piyasaya süreceğini duyurdu. Geliştiricinin Steam sayfası, oyun yayınlanmadan önce yaklaşan kapalı betaya kaydolabileceğiniz özel bir Discord kanalına erişim sunuyor. Ek olarak üç dakikalık beta öncesi oynanış görüntülerini gösteren bir fragman da yayınlandı.
 
The Karters 2: Turbo Charged, oyununda 16'dan fazla parkur yer alıyor. Oyuncular diğer yedi yarışçıya karşı bir yarış mücadelesine giriyor. Yarış oyununda bitiş çizgisine kadar rakiplerini yenmek ana görevimiz oluyor. Yarış esnasında çeşitli öğeler toplayabiliyor, kestirmeleri kullanabiliyor ve tuzaklar yerleştirebiliyoruz. Bu sayede rakipleri geride bırakabiliyoruz. Oyuncular bu yapımda üç tur yarışıyor. Oyunda birden fazla mod bulunuyor. Tek oyunculu, savaş modu ve zamana karşı yarış. Bunların dışında daha farklı modlar da yer alıyor.Oyunu altı kişiye kadar yerel veya çevrimiçi oynayabiliyor ve dünya çapındaki bir sıralama sisteminde yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz.
 
Oyunun Steam Deck'te de 60FPS'ye kadar destek vaat ediyor, ancak Switch OLED'de desteklenip desteklenmediği konusunda henüz resmi bir yorum yapılmadı.
 
Karters 2: Turbo Charged, bu yılın sonlarında henüz onaylanmış bir çıkış tarihi olmadan Steam, Steam Deck aracılığıyla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualSHOCKERS Yarış The Karters 2: Turbo Charged kart aksiyon
Kart Oyunu Power Chord'un Çıkış Tarihi Açıklandı Arma Serisi 2022'de 2,7 Milyon Adet Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız