Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu Hot Wheels: Rift Rally PS5, PS4 ve iOS için Duyuruldu

 
 
Geliştirici Velan Studios, PlayStation 5, PlayStation 4 ve iOS için yarış oyunu Hot Wheels: Rift Rally'yi duyurdu. Oyun 14 Mart'ta yayınlanacak. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Hot Wheels: Rift Rally'de oyuncular, 140'tan fazla araç türüne sahip olacak. Hot Wheels: Rift Rally'de oyuncuların oynaması için iki yol vardır. Harekât modunda oyuncular, gerçek parkur oluşturabilir. Ek olarak tamamlanması gereken çok sayıda zorluğun ve yarışılacak yarışların olduğu farklı zorluk haritalarını keşfedebilir. Dublör modunda ise oyuncular, yüksek puanlar almak ve ödüller kazanmak için akrobatik hareketler yapabilir.
 
Mattel küresel dijital oyun başkanı Mike DeLaet, "Velan Studios'un yenilikçi oyun tasarımı ve teknolojisi, evlerini dijital araba koleksiyonları için en iyi Hot Wheels pistine dönüştürerek Hot Wheels hayranları için çığır açan bir oyun deneyimi sunuyor." dedi.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yarış Hot Wheels: Rift Rally PS5 PS4 iOS
Nişancı Oyunu Pocky & Rocky Reshrined, 24 Şubat'ta PC'ye Geliyor Ritim Aksiyon Oyunu Samba de Amigo: Party Central Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız