Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu Endurance Motorsport Series Duyuruldu

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing yarış oyunu Endurance Motorsport Series'i duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkış yapacak ve 2025 yılı içerisinde piyasaya sürülecek.
 
Yeni bir yarış deneyimi geliyor 
 
 
 
Yarış deneyimini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Endurance Motorsport Series'te kararlarınız ve stratejiniz sizi oyun içerisinde başarıya ulaştıracak. Oyunda dinamik unsurlar bulunacak ve bu unsurlarla beraber yarış deneyiminiz farklı yollara sapabilecek. Örneğin yarış içerisinde değişen hava koşulları sizin yol tutuşunuzu etkileyecek ve bu durumda daha dikkatli olmanız gerekecek.
 
Sürüş becerilerinizi ön plana çıkarabileceğiniz yapımda farklı yarış araçları bulunacak. Bu araçların her birinin kendine özgü sürüş dinamikleri ve yol tutuşu yer alacak. Oyunun aynı zamanda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğuna göz atabilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Endurance Motorsport Series
Crash Bandicoot Geliştiricisi Activision'dan Ayrılıyor! Test Drive Unlimited Solar Crown'dan Yeni Fragman Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız