Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcısına Göre ARK: Survival Evolved'in Bir Noktadan Sonra Devam Oyununa İhtiyacı Var

 
     ARK: Survival Evolved yapımcıları şu sıralar 3. genişleme paketinin ön hazırlık aşamasındalar. Ancak ufukta bir devam oyunu var gibi gözüküyor.
 
     Oyunun yapımcılarından Jesse Rapczak serinin geleceğiyle ilgili gelen bir soruya şu an yeni genişleme paketi Aberration üzerine yoğunlaştıklarını ve bu genişleme paketinin Kasım ayı içerisinde hedeflendiği gibi PC, Xbox One ve PS4 çıkışına odaklandıklarını belirtti. Ayrıca bir sonraki genişleme paketi için ön hazırlık aşamasında olduklarını ve bu paketin de gelecek yıl çıkış yapacağını söyledi.
 
     Geliştirici stüdyonun şu an için bir devam oyunu üzerinde çalışmadığını ancak kendisine göre ilk oyunun başarısının bir noktadan sonra devam oyununun çıkışını tetikleyeceği yönünde fikir belirtti. Stüdyonun halen daha çok iyi fikirleri bulunduğunu ve bunları sürekli olarak ARK dünyasına genişleme paketleriyle birlikte eklendiklerini aktaran Rapczak, önümüzdeki iki genişleme paketinden sonra daha iyi fikirlerle çalışmalarını sürdüreceklerine inandığını söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Mercenary Kings Reloaded Edition PS4 ve PS Vita İçin Duyuruldu Düşük Puanlarına Karşın Sonic Forces İngiltere Satış Listesine 5 Numaradan Giriş Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız