Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı Transistor'da Karşılaşacağımız Recursion Modu Hakkında Konuştu


      20 Mayıs'taki çıkışına 4 gün kalan Transistor için bugün yeni bilgiler geldi. Geliştirici ekip Supergiant Games'in yapımcı yönetmeni Greg Kasavin, Transistor'da oyunu bitirdikten sonra açılan Recursion modu hakkında konuştu.
 
     Kasavin, Recursion modunun Bastion'daki New Game+ moduna benzer olduğunu fakat Recursion'un New Game+'ın bazı fikirlerini daha da ileri taşıdığını belirterek şunları söylüyor: "Recursion modu, oyunu baştan oynarken yeni özellikler ve kombinasyonlar keşfetmenizi sağlayacak yepyeni bir oynanış sunuyor. Ayrıca oyunu ikinci kez oynadığınızda içerikte sürprizler bulacaksınız."
 
     Oynarken karşılaşacağımız düşmanların da farklılaşacağı belirtilen Recursion modu, Transistor'un etkileyici olması beklenen senaryosuna büyük oranda tekrar oynanabilirlik katacaktır. Transistor, 20 Mayıs'ta PC ve Playstation 4 için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak polygon.com bastion supergiant games pc next gen transistor action rpg
Metro: Redux Amazon'da Listelendi CDProjekt: "720P ve 1080p Kıyaslaması Reklam Politikası"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

16.5.2014 16:01:05

0
Bastion, müzikleri ve oynanışı, ortamı falan çok iyiydi, transistor'ün de ilk müziği çok iyiydi, umarım başarım devam eder ve ben pc'ye kesin gelecek diye dikkat etmemiştim, bekliyordum tabii ama çok sevindirici bir durum.

BSC Misafiri

16.5.2014 09:47:35

0
http://www.dualshockers.com/2014/05/15/sony-reacts-to-april-npd-victory-for-ps4-infamous-second-son-best-selling-next-gen-game/ Sony nisan ayinida almis infamous en cok satan next gen oyunu olmus siz hala nerdesiniz :)))

Santa Esmeralda

16.5.2014 05:28:55

0
tekrar oynanabilirlik açısından iyi düşünülmüş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transistor
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız