Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı, Sunset Overdrive'ın Neden Xbox One'a Özel Olarak Geldiğini Açıkladı


     Bir enerji içeceğinin sebep olduğu salgınla mücadele edeceğimiz oldukça renkli ve bir o kadar da eğlenceli oyun Sunset Overdrive bildiğiniz gibi Xbox One'a özel olarak çıkıyor. Daha önce "Ratchet and Clank" ve "Resistance" gibi Playstation'a özel oyunlar geliştiren Insomniac Games'in, Sunset Overdrive'ı Xbox One'a özel çıkarması PS4 kullanıcılarını oldukça üzdü.
 
     Oyunun sadece Xbox One'a gelmesi üzerine yapılan olumsuz yorumlara Insomniac Games'in pazarlama müdürü James Stevenson Twitter üzerinden "İstediğiniz deyin. Microsoft oyunun hayata geçirilmesini sağladı ve oyunun vizyonuna sadık kaldı. Harika bir ortak oldular" dedi.
 
   Oyun forumu NeoGAF'de Insomniac Games oyunlarını Playstation'da oynamaya alışmış ve Sunset Overdrive'ın Xbox One'a özel olarak gelmesinden şikayet eden kitleye Stevenson şu mesajı verdi: "Böyle düşündüğünüz için üzgünüm fakat bize ve oyunun vizyonunun hayata geçmesine inanan, hayal gücümüzü kullanmamıza izin verecek bir grupla ortak olmamız gerektiğini biliyorduk. Tüm bunlar göz önüne alınınca Microsoft, Sunset Overdrive'ı hayata geçirmemizde harika bir ortaktı."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gearnuke.com insomniac sunset overdrive fps microsoft xbox one
The Walking Dead'in Yeni Bölümü haftaya Yayınlanacak (Video) Criterion'ın Kurucuları İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.5.2014 21:15:00

-1
ee sunset overdrive anlaşılan kaliteli makineden anlıyor.....

BSC Misafiri

10.5.2014 17:04:40

-1
Microsoft altında olmaları iyi belki 2, 3 sene sonrada olsa bu oyunun PC'ye çıkma ihtimali oldu böylece, Sony hiçbir zaman oyunlarını PC'ye çıkartmıyor. Oyunun videosunu izlediğim zaman aşık oldum resmen inanılmaz eğlenceli, yaratıcı ve hoş görsellere sahip gözüküyor.

BSC Misafiri

10.5.2014 16:23:17

0
Insomniac Games bozdu, Fuse fiyaskosundan sonra çok büyük büyük güven kaybettiler. Oyunu da hiç begenmedim.

OldGamers86

10.5.2014 13:21:48

0
Microsoft iyi gidiyor bu ara. :)

alpalp84

10.5.2014 05:47:32

+2
quote:

Orijinalden alıntı: alito Konuyla ilgisi yok ama şu her sayfa değiştirmede açılan "Lost Saga" reklam banner ını yapan kimse, tam bir öküz gerçekten. Lütfen şu reklamın sesini kapatın isyan ediyoruz artık.
a d b l o c k kullanıyormusun ? Ben hiçbirşey görmüyorum[:'(]

The_Rahip

10.5.2014 05:01:32

0
Adamlar acik acik soylemis daha ne olsun sonucta para isi bu zamanindada Sony ile aralari baya iyiydi. Boyle buyuk bir sektorde normal bir durum fazla abartmaya gerek yok. Bu saatten sonra oyunun keyfini cikarmak lazim

MytHnfr

10.5.2014 03:25:18

0
Ne bileyim bir türlü istenilen satış başarısını yakalayamayan Resistance serisine 3 defa ortak oldu Sony yine de yaranamadı şu yapımcıya.

alito

10.5.2014 02:26:08

+3
Konuyla ilgisi yok ama şu her sayfa değiştirmede açılan "Lost Saga" reklam banner ını yapan kimse, tam bir öküz gerçekten. Lütfen şu reklamın sesini kapatın isyan ediyoruz artık.

mementopolis

10.5.2014 02:20:09

-3
hayal gücünüze turşu suyu dökeyimde biraz tat versin pehhh pehh peehh. sirf LIve Gold hizmeti icin daha cok online yönlü bir oyun yaptiniz miki icin. Sony´de pek tuttunamadiniz o kadar destek oldular neydi öyle arka planda microsoft´ta mi el verdiniz nankörler yapdiginiz bu son seriler tuttmadi cok sattmadi :) . zaten dikkatli bakildiginda oyun resistance cakmasina benziyor oynayanlar iyi bilir o mutantlari o Resistance´deki yaratiklarin yerine koyun ,,,( tabi türevi farkli olanlar olabilir genel anlamda ayni ) . ekslileri görelimmm

edd121

10.5.2014 01:51:09

0
çok masrafı tutmamıştır o zaman :D
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunset Overdrive
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız