Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı, Sunser Overdrive Hakkında Çıkan Teknik Söylentileri Yalanladı


      Geçtiğimiz günlerde  bazı kaynaklar Xbox One'a özel olarak çıkacak olan Sunset Overdrive'ın 1080p/60 fps'de bazıları da 1080p/30 fps'de çalışacağını paylaşmıştı. Bugün ise oyunun pazarlama müdür James Stevenson Twitter ve NeoGAF üzerinden bu söylentileri kesin olarak yalanladı. Stevenson çözünürlüğün hala optimize edilme aşamasında olduğunu belirtti ve oyundaki ulaşılması hedeflenen teknik detaylar hakkında şunları söyledi:
   
    "Oyuna koyduğumuz teknik hedefler oynanış ve dizayn odaklı. Drew ve Marcus, ekranda binlerce düşmanın ve bolca efektin bulunduğu bir açık dünya oyunu yapmak istiyorlar. Oyunun vizyonu bu ve teknik olarak yaptığımız her şeyi bu vizyonu yakalamak için yapıyoruz. Yani hala oyunu optimize etme aşamasındayız. Bilgiler kesinleştiğinde size de bildireceğiz."
 
    Verilen diğer bilgiler arasında oyunda gece ve gündüz döngüsünün bulunmayacağı, oyunun zamanın oyuncular tarafından seçileceği bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com insomniac sunset overdrive fps microsoft xbox one
The Sims 4'e Rusya'da Yaş Sınırı Olacak PS4 için Sıra Dışı Bir Bağımsız Yapım Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.5.2014 19:54:01

0
Xbox bu çizgi film tarzı grafikleri 1080p oynatamazsa artık yuh derim başka da birşey demem.

OnrGrTR

11.5.2014 16:54:13

0
Microsoft exclusivelere fazlasıyla önem vermesi beni bayağı mutlu ediyor ancak exclusive açısında hala genel anlamda geride maalesef ancak bu denli rekabet sayesinde hem xone da hem ps4 te sağlam oyunlar oynayacağız

BSC Misafiri

11.5.2014 12:56:30

+1
Çok gariptir Xbox One oyunları arasında beni heyacanldıran tek oyun budur :) Sebebi ise çok basit çocukuluğum da hiç bir amaç olmaksızın beni eğlendiren oyunları anımsattı bana özelliklede Serious Sam 2 ye hafiften benziyor :) Böyle oyunlara ihtiyacımız vardı Xbox One ım yok ama yine de takip ediyorum bu oyunu Xbox One kafeler açılınca kısmetse oynarım ::)

OldGamers86

11.5.2014 12:46:43

0
Kim çıkarıyor bu söylentileri acaba... :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sunset Overdrive
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız