Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yandan Kaydırmalı Platform Oyunu Promenade, Konsollar ve PC için 23 Şubat'ta Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Red Art Games ve geliştirici Holy Cap, yandan kaydırmalı platform oyunu Promenade'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 23 Şubat 2024'te dijital olarak piyasaya çıkacağını duyurdu.
 
Promenade'in fiziksel bir standart sürümü, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çoğu büyük online mağazalarda mevcut olacak. Deluxe Edition ise yalnızca Red Art Games'in çevrimiçi mağazası aracılığıyla satışa sunulacak. Deluxe Sürüm, etrafı saran bir kutu kılıfı, poster, çıkartma sayfası ve orijinal film müziği CD'si içerir. 
 
Promenade, 23-27 Ağustos tarihleri ??arasında Almanya'nın Köln kentindeki Koelnmesse'de gerçekleşecek olan Gamescom 2023'te oynanabilecek.
 
Promenade'de Nemo olarak oynuyorsunuz. Güvenilir yardımcısı ahtapotun eşlik ettiği Nemo, çarkları dünyanın dört bir yanına dağılmış olan Büyük Asansörü tamir etme göreviyle görevlendirilmiştir. Çok önemli olan makineyi tekrar çalışır duruma getirmek için, cesur ikilinin tehlikeler ve komik görünümlü yaratıklarla dolu geniş ve renkli bir dünyada fantastik bir yolculuğa çıkması gerekecek. 
 
Duyuru Videosu 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yandan Kaydırmalı Platform Promenade
Ghostpia Season One, PC Sürümü 22 Ağustos'ta Çıkıyor Tomb Raider: Legend'ın Fan Yapımı Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız