Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yandan Kaydırmalı Macera Oyunu The Captain, Switch için Yayınlandı

 
 
Sysiac Games, yandan kaydırmalı macera oyunu The Captain'ın Switch sürümünü Nintendo eShop aracılığıyla yayınladığını duyurdu.
 
The Captain ilk olarak 3 Aralık 2021'de Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Galaksinin diğer tarafında kaybolmuş bir Uzay Filosu bilim subayı olan Kaptan Thomas Welmu rolünü üstleneceksin. Karanlık güçler gezegenimizi yok etmek için Dünya'ya doğru yola çıktı ve onları durdurabilecek tek şey senin elinde.
 
Galaksinin bir ucundan öbür ucuna gidip hızla eve dön. Yolculuğun boyunca yeni arkadaşlar edin. Yeni düşmanlar da. Herkesi kurtaramayacaksın. Geride kimi bırakacaksın? Yol boyunca hangi uygarlıkları kurtarıp hangilerini yok edeceksin? Tüm kararlar senin elinde.
 
Zaman daralıyor. Eve giden en kısa yola mı sapacaksın, yoksa solucan deliği üzerinde deneysel yeni bir teknolojiyi kullanmak için yolu uzatacak mısın? Çok uzaklardan gelen bir yardım çağrısını yanıtlamaya değer mi yoksa zamanını motorunu geliştirmek adına para biriktirmek için mi kullanmalısın? Karar senin Kaptan. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yandan Kaydırmalı Macera The Captain Switch
Bulmaca Platform Oyunu The Gecko Gods Switch'e Geliyor Risk of Rain Returns, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız