Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Serisi Yeni Nesle Göz Kırpıyor

Yakuza serisi özellikle Japonya'da çok beğeniliyor

    Playstation 2'de başlayan Yakuza serisi daha sonra Playstation 3 ve PSP için de çeşitli oyunlarla karşımıza çıkmıştı. Sega serinin yeni oyununu yeni nesile hazırlayacak gibi görünüyor. En azından oyunun yaratıcısı Toshihito Nagoshi'nin açıklamaları o yönde.
 
     Nagoshi, Yakuza serisinde yeni oynanış dinamikleri sunmak istediklerini, programcıların daha fiziksel oynanış dinamikleri sunmak için çalıştıklarını belirtti. Acaba Sega, Move benzeri harekete duyarlı oynanış sunan bir oyun mu düşünüyor?
 
     Yakuza 5'in serinin Playstation 3'teki son oyunu olduğunu belirten Nagoshi, gelecek yıl bu zamanlarda oyunculara serinin yeni oyununu gösterebileceklerini belirtiyor. Anlaşılan Yakuza serisi de yeni nesle göz kırpıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza Yakuza 5 Sega Aksiyon PlayStation 3
The Last of Us Ertelendi mi? Xbox 360 ve Kinect Satışları Ne durumda?

aykut291

13.2.2013 00:35:07

0
"gelecek yıl bu zamanlarda" 2014 başları yani Böylelikle yeni nesil konsolların 2013 yılbaşında veya 2014 dün başında çıkacağını duyruş oldu.Aynısını CD project belirtti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız