Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Like a Dragon Xbox Series için 10 Kasım'da Çıkacak

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Yakuza: Like a Dragon'ın 10 Kasım'da Xbox Series X | S için çıkış yapacağını duyurdu.

Sega tarafından belirtilene göre "Yakuza: Like a Dragon ayrıca Xbox One, PlayStation 4, Windows 10 ve PlayStation 5 için çıkacak. Tüm platformlardaki çıkış bilgileri ilerleyen haftalarda paylaşılacak, beklemede kalın."
 
Oyunun çıkış tarihi ilk başta 13 Kasım'da olarak açıklanmıştı. Xbox Series konsollarının piyasaya sürüleceği tarihin kesinleşmesiyle birlikte diğer platformlardaki çıkış tarihi de 13 Kasım'dan 10 Kasım'a çekilebilir. 
 
Yakuza: Like a Dragon, Japonya'daki ismiyle Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness, seriye sıra tabanlı taktiksel dövüş sistemini tanıtıyor ve ana karakter de ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga. Oyunla ilgili daha fazla detayı buradaki haberde bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Demon's Souls Remake'ten İki Yeni Ekran Görüntüsü Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Fragmanı, Oynanış Videoları ve Beta Tarihleri

Fearless_tr

9.9.2020 21:21:52

0
Judgement oynuyorum su anda cok guzel, bunuda artik yeni nesilde PS5'te oynariz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız