Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Like a Dragon Demosu Japonya'da Yayınlandı, Hikaye Fragmanı Kazuma Kiryu'yu İçeriyor

 
Sega, Yakuza: Like a Dragon'ın demo sürümünü Japonya PlayStation Store'da yayınladı. Japon PSN hesap açarak demoyu indirip oynayabilirsiniz.
 
Sega ayrıca 10 dakika uzunluğunda bir hikaye fragmanı yayınladı. Hikaye fragmanı Yakuza serisi ana karakteri Kazuma Kiryu'nun oyunda görüneceğini doğruluyor. Kazuma Kiryu ilk Yakuza oyunundan Yakuza 6: The Song of Life'a kadar serinin ana karakteriydi. Yakuza: Like a Dragon'da ise ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga ana karakter olacak. 
 
Yakuza: Like a Dragon (Japonya'daki ismiyle Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness) 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Japonca.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Ni no Kuni: Cross Worlds için İlk Görüntüler The Binding of Isaac'in Öncesini Anlatacak Olan The Legend of Bum-bo, Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.11.2019 12:31:50

0
Yakuza oyunlarıyla Pc'ye çıkması vesilesiyle tanışmış ve beğenmiş biri olarak hikayenin eksik kısımlarını wikidir, odur, budur araştırdım. Kiryu 6 oyundur zero ile birlikte 7 seridir ana karakter. Değişim iyidir, yeni hikayeler, karakterler ama yeni karakterde bir yakuza yani japonyadaki mafya duruşu yok. Daha çok animelerden fırlamış gibi duruyor. 7 oyundur yakuza tipini kiryu üzerinden ağır başlı olarak verdikten sonra bu karakter pek uyacak gibi değil ki sen neden o güzelim dövüş mekaniklerini değiştirirsin ey sega. Çoğu dövüş oyunundan daha iyi dövüş mekanikleri vardı bari oyuncuya seçim ver isteyen öyle isteyen eski şekilde oynasın. Konudan saptım gerçi ama ana karakter başlarda böyle görünse de ne bileyim yakuzada ilerledikçe olgunlaşır umarım. 10:26'da bir Kiryu'nun konuşmasına bir de yeni ana karakterin konuşmalarına bak . Dövmeleri de sanki sembolik olarak karakteri yansıtıyor.

skullomania

13.11.2019 20:20:25

0
Yakuza oyunlarının hepsi güzeldir ama Kiryu dan sonra yeni ana karaktere pek ısınamadım

Cemlat

13.11.2019 18:20:12

0
Çok uzun bir hikaye bekliyor bizi, sırf ana hikaye 60 saat civarı sürecekmiş. Kiryu için sevindim baya. Birde Majima geldim mi Ichibanın ilk giriş hikayesi 10/10 olur. Sonraki oyunları kendi taşır zaten büyük ihtimal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız