Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 7 Geliştiricileri Oyunun Yeni Dövüş Sistemi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

 
Yakuza denince muhtemelen akla ilk gelen şey, serinin tıknaz, Virtua Fighter kavgaları. Önceki serinin ana karakteri Kiryu, on yıldan fazla bir süredir gerçek zamanlı, kemik kıran yumruklarla mücadele ediyordu, ancak geçen hafta açıklandığı gibi, önümüzdeki Yakuza 7, seri tarihinde ilk kez sıra tabanlı savaş sistemine geçecek. Sega, yeni sistemin kahramanı Ichiban Kasuga’yı daha fazla takım oyuncusu yapmak için tasarladığını söyledi.

RGG Studios Yakuza 7'yi doğrudan bir aksiyon-maceradan ziyade, bir aksiyon-RPG'ye dönüştürmek istiyor. “Düşman üslerine kendi başına girebilecek basit bir adam değil, arkadaşlarıyla savaşıyor. Sistem onu doğrudan bir RPG olarak sunuyor.”
 
Bu geleneksel bir sıra tabanlı sistem olacak demek değil. Ayrıca, oyuncuların çevrelerinin farkında olmaları gerektiği belirtiliyor, çünkü yakındaki nesneler ve araçlar artıkları dövüşü etkilemek için anında kullanılabilir. “[Dövüşler] gerçek zamanlı olarak olayları çevreleyen faktörler tarafından kontrol edilecek. Örneğin, yakınlarda çöp tenekeleri veya bisikletler varsa, onları tekmeleyerek saldırmak için kullanabilirsiniz. Eğer bir araba geçerse, ezilebilirsiniz, bu yüzden çevrenizi değerlendirmeniz gerekecektir.”
 
Yakuza 7 henüz PC için duyurulmadı, ancak Sega şimdiden Yakuza 7’yi çok platformlu bir oyun olarak düşünüyor. Yakuza 7; 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içerisinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Apex Legends’a Voidwalker Güncellemesi Geliyor StarLadder Major 2019 Çeyrek Final 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cocobongo555

6.9.2019 19:37:11

0
şu oyunun en kral yanı dövüş sistemiydi. o kadar keyifliydi ki adam dövmek anlatılmaz yaşanır adeta. ama gel gelelim serinin en kral, en iyi olan yanını çıkartıp sıra tabanlı yaptılar.GERİZEKALILAR!

BSC Misafiri

6.9.2019 07:32:35

0
Sıra tabanlı oyunları sevmiyorum .yakuzada sevdiğim bir seri değil benden bir eksi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız