Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5'ten İlk Bilgiler

Oyunun henüz ilk geliştirme evrelerinde olduğunu ve Avrupa'da geç çıktığını düşünürsek daha çok bekleyeceğiz.
 
     Japonya'nın popüler oyun dergisi Famitsu'da Yakuza 5'in ilk detayları açıklandı. Gelen bilgilere göre Yakuza 5'i yine önceden olduğu gibi PlayStation 3'e özel olacak. Ayrıca oyunun beş farklı Japon şehrinde geçeceği belirtilmiş.
 
     Yakuza 5'te Kazuma yine ana karakter olacak ve Sapporo, Tokyo, Nagoya, Osaka ve Fukuoka şehirlerinde geçen bölümlere sahip olacak. Kazuma'nın tek oynanabilir karakter olup olmadığı henüz bilinmiyor. Konu olarak ise farklı bir kurguya sahip olan Yakuza: Of the End ile alakalı olmayacak ve Yakuza 4'ün konusunu devam ettirecek.
 
     Oyunla ilgili diğer detaylar ise bizi daha kaliteli sunumun beklediği yönünde. Yükleme süreleri daha kısa ve kamera açıları daha iyi olacak. Bunu yapımcının Binary Domain ile birlikte çalışmasının bir meyvesi olarak görebiliriz. Son olarak da Yakuza 5'in henüz geliştirme evresinin başlarında olduğu belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza Yakuza 5 Sega Aksiyon PlayStation 3
"Yeni Xbox, 2014'ten Önce Çıkmaz" Street Fighter X Tekken Yeni Kostüm Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız