Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5'de Yeni Senaryolu Mini Oyunlar Olacak

Yakuza serisi mafya savaşlarının dışında genişlemeye devam ediyor.
 
     Mafya hesaplaşmalarını konu alan popüler Japon oyunu Yakuza 5'de pek çok yeni mini oyunun bulunacağı açıklandı. Oyunun ana karakterlerinin açık dünya üzerinde seçerek katılacağı bu aktiviteler karakterlerin yan hikayeleri olarak suınulacak.
 
     Kazuma Kiryu taksilerle yarışacak, Taiga Saejima yabani hayvanları avlayacak, Tatsuo Shinada beyzbol oynayacak ve Haruka Sawamura ünlü bir Japon olmak için uğraşacak. Bu yeni mini oyunlar hikaye içerisine yedirilmiş olacak ve açıldığında tekrarlanabilecek. Örneğin Kazuma, Devil Killer ismindeki sokak yarışçıları çetesiyle çatışıp bir takım olaylardan sonra artık taksileri kullanabilecek, yarışabilecek ve yoldan yolcu alıp götürebilecek. Ayrıca özel hareketlerle birlikte taksileri kişiselleştirebilecek.
 
      Saejima da yazıldığı bir vahşi yaşam eğitimi için dağın tepesinde kalıp donarak ölme tehlikesiyle karşılaşacak. Yaşlı bir adam tarafından kurtarıldığında ise ondan çeşitli avlanma teknikleri öğrenerek tuzaklar kurabilecek ve ava çıkabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yakuza Yakuza 5 Sega Aksiyon PlayStation 3 Mini Oyun
Microsoft'tan 'Sızan' X720 Planlarına Cevap Geldi Dragon Age Legends'ı İndirip Oynayabilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız