Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu Spiel 22 Fuarında!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün itibarıyla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) elektronik olmayan oyunlara odaklı dünyanın en büyük halka açık etkinliği olan SPIEL '22 fuarında yer alacağını duyurdu.
 
6 Ekim Perşembe ile 9 Ekim Pazar tarihleri arasında Essen'de gerçekleşecek olan fuarda, Yu-Gi-Oh! TCG standı Salon 2 2D130’da yer alacak. Oyunseverler fuarda en yeni Yu-Gi-Oh! TCG ürünlerini görebilir, deneyebilir ve satın alabilirler. Etkinlik boyunca gerçekleşecek özel etkinlikler arasında 8 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan ve merakla beklenen Attack of the Giant Card turnuvası da yer almakta.
 
Stantta Yu-Gi-Oh! TCG ile ilgilenen ancak daha önce hiç oynamamış olanlara yardım etmeye hazır asistanlar bulunacak. İsteyenler öğrenmesi kolay Yu-Gi-Oh! SPEED DUEL ile Düello yolculuğuna başlayabilecek. Ayrıca oyuncular, Yu-Gi-Oh! GX anime karakterlerini içeren yeni SPEED DUEL Koleksiyoncu Seti Speed Duel GX: Midterm Paradox'a göz atabilecekler.
 
Ayrıca Win-a-Mat ve Duel the Master gibi özel etkinlikler de her gün Yu-Gi-Oh! TCG standında gerçekleşecek. 8 Ekim Cumartesi günü oyunseverler gösterinin en önemli olayı olan Attack of the Giant Card turnuvasına şahit olacak. Kazanan, Yu-Gi-Oh! TCG'den özel bir süper boyutlu kart alacak! Kayıtlar etkinliğin başından itibaren alınacak.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
YU-GI-OH!
Oynamanız Gereken 20 Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Diablo Immortal'ın İlk Büyük Güncellemesi 28 Eylül'de Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız