Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

YS Net, Shenmue III için Bağış Toplamaya PayPal Üzerinden Devam Edecek


      Duyurusuyla büyük yankı uyandıran Shenmue III, Kickstarter üzerinden rekor bir bağış toplamıştı. 2 milyon dolar toplamak için yola çıkan ekip toplamda 6,333,296 dolar bağış alarak Kickstarter'ın en çok bağış toplayan oyunu unvanını aldı. Geliştirici ekip Ys Net, bağış kampanyasına Paypal üzerinden devam edeceklerini açıkladı.
 
      Geliştirici ekip oyunun Kickstarter sayfası üzerinden şu açıklamayı yaptı: "Desteğiniz sayesinde Shenmue III,  69,320 kişinin Shenmue serisini tekrar hayata getirmek için destek olmasıyla Kickstarter'da en çok bağış toplayan oyun oldu. Ne yazık ki bizlere Kickstarter üzerinden bağış yapamadığını veya bitiş tarihine yetişemediğini söyleyen ve bunun sonucunda Shenmue III'e yardım etmede başka bir fırsat için PayPal sayfası isteyen pek çok oyuncu var. İşte karşınızda!"
 
       Slecker Backer adlı ek süre 31 Aralık'a kadar devam edecek. Buradan yapılan bağışlar Kickstarter üzerinden yapılan bağışlara eklenecek ve oyun için vadedilen ek içeriklerin açılmasında rol oynayacak. Eğer Kickstarter'a yetişemeyen oyunculardansanız Shenmue III'ün yeni bağış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
       Shenmue III'ün PC ve PlayStation 4 için geliştirildiğini ve oyun için verilen çıkış aralığının 2017'nin sonu olduğunu hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Uncharted 4'ün Multiplayer Betası Sene Sonunda Düzenlenecek Konami'nin Fox Engine Yönetmeni Firmadan Ayrıldı

BSC Misafiri

24.10.2015 22:50:36

0
Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Slacker backer da 110 Euro bağış yaptım, önümüzdeki ay 100 Euro daha bağışlayacam, buna karşılık ismim oyunun sonunda yazacak artı Ps4 fiziksel kopyası elime geçecek. Ne olursa olsun, Shenmue 3 için canım feda, 14 yıldır bekledim, nihayet oldu :) Tanımayanlara şiddetle tavsiye ederim, müthiş konusu var oyunun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız