Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade'ten Arayüz Görüntü ve Bilgileri


 
     Sakaguchi imzalı Last Story ile birlikte Nintendo Wii'nin en merak edilen JRPG'leri arasında yer alan Xenoblade'in menü arayüzünden ilk ekran görüntüleri gösterildi.
 
     Menü tasarımlarından önce bir de oyun içi ekran görüntüsü yer alıyor. Yukarıdada görebileceğiniz bu görüntüde oyunun değişen grafik yapısı ve renk paleti gözler önüne serilmiş. Menü görüntülerinde ise Japonca sürümüne ait olmasına karşın bir çok ayrıntı yer alıyor.
 
     Örneğin menü resimlerinden birisinde karakterimizi büyük bir makinenin başında görüyoruz. Bu kısım muhtemelen bazı parçaları birleştirerek eşya yaratma veya birleştirme (Combine) menüsü gibi bir menü olabilir. Karakter silah ve eşya seçme (Equipment) menüsünde ise karakter silahının alt kısmında iki tane boşluk görüyoruz. Bu boşluklarda silahlara başka eşyaları takabileceğimiz anlamına geliyor. Hatta başka bir menü görüntüsünde aynı boş slotların dolduğunu görüyoruz.
 
     Xenoblade'in bu menü görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Monolith RPG Nintendo Xenoblade Monado Aksiyon
Enslaved'in Kapak Tasarımı Yayınlandı Bu Cloud Cosplay'i Paha Biçilemez...

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız