Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenoblade X Sunumunu Canlı İzleyin

     
     Özellikle JRPG severlerin büyük bir merakla beklediği ve Wii U platformuna özel olarak geliştirilen Xenoblade Chronicles X için Nintendo yeni bir sunum gerçekleştiriyor. Bu sunumda oyunun ana dinamikleri ve oynanış görüntülerine yer verilecek.
 
     Sunum her ne kadar Japonca olsa da oyuna ait yeni görüntüler sunumu izlenebilir kılıyor. Aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
     Güncelleme: Sunum bitti ama tekrarını aşağıdaki videonun 35. dakikasından itibaren izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
xenoblade chronicles monolith nintendo rpg wii u
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Minecraft'ı İncelemeye Aldı Neverwinter’ın Yeni Sınıfı Tanıtıldı: Ant İçmiş Paladin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2015 20:47:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Playstation zamnlarinda hep oyunlarin icerigi sunduklari ve senaryolar konusulurdu. Bugun malesef ergenlerin yuzunden hep fps, aa ve cozunurluk konusuluyor.

Wii U su an piyasada en fazla kendine ozel oyunu ve en yuksek oyun puanlarina sahip konsol. Bu malesef tesaduf degil. Ama su forumda en basit 20 yil onceki Mario oyununu bile hakki ile bitirebilecek reflex ve elbecerisine sahip olmayan ve oyunlari cozunurluk ve fps'den ibaret sanan o kadar yasi kucuk kesim dolmus ki Xeno serisi gibi efsane seriye cop veya yetersiz diyebiliyorlar.
Uyan be arkadas oyuna kimse kötu demıyor o ergen dediğin adamlar mario ile büyüdü kimse aa falan beklemiyor oyundan ama ortada planıp gösterilen oyundan baya bir kısılmaya gidilmiş senin söylediğin çözünürlük şeysi ile bahsettiğimiz şey aynı değil. şimdi bunu söylemeyelim mi ? ps, xbox oyunlarında downgrade oldugunda söylüyoruz Wii U`yu neden kayıralım. Nasıl bir mantık bu. Konu daha iyi bir oyun deneyimi gösterip sonra yavaş yavaş çıtayı düşürmek.

BSC Misafiri

6.2.2015 18:51:12

+1
Playstation zamnlarinda hep oyunlarin icerigi sunduklari ve senaryolar konusulurdu. Bugun malesef ergenlerin yuzunden hep fps, aa ve cozunurluk konusuluyor. Wii U su an piyasada en fazla kendine ozel oyunu ve en yuksek oyun puanlarina sahip konsol. Bu malesef tesaduf degil. Ama su forumda en basit 20 yil onceki Mario oyununu bile hakki ile bitirebilecek reflex ve elbecerisine sahip olmayan ve oyunlari cozunurluk ve fps'den ibaret sanan o kadar yasi kucuk kesim dolmus ki Xeno serisi gibi efsane seriye cop veya yetersiz diyebiliyorlar.

BSC Misafiri

6.2.2015 18:51:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Japonya da anime kültürü ve kitlesi çok önemli o yüzden her türlü oyunlarında az yada çok bunun etkisini görmek mümkün.Yüz modellerinde de etkisi var bunun.
Batı oyunlarının farklı ışık ortamlarında yaratık gibi görünen yüz modellemelerine göre bu modellemeler daha iyi bence
Problem oyunun anime yuzlere sahip olması değil ilk gösterilen videoda ki daha iyi görünen yüz tasarımlarıyla alakası olmaması bir nevi downgrade yemesi tabi ki bunun da asıl nedeni wii u`nun zayıf bir sistem olması. ister istemez bazı güzellikleri kısmaya gittiler.

BSC Misafiri

6.2.2015 18:50:59

0
Oyunun ik tanıtılan haliyle su an gösterilen hali arasında sadece karakterler değil, cevre detaylarının ve ışıklandırma detaylarının da baya downgrade edildiğini görebilirsiniz. Bildiğiniz ikisi ayrı oyunlarmış gibi görünüyor.

BSC Misafiri

6.2.2015 18:25:16

0
Japonya da anime kültürü ve kitlesi çok önemli o yüzden her türlü oyunlarında az yada çok bunun etkisini görmek mümkün.Yüz modellerinde de etkisi var bunun. Batı oyunlarının farklı ışık ortamlarında yaratık gibi görünen yüz modellemelerine göre bu modellemeler daha iyi bence

BSC Misafiri

6.2.2015 17:37:41

-1
Kocaman bir çöp

BSC Misafiri

6.2.2015 17:18:12

0
Wii U`nun artık iyice eski kalmış, sınırlı sistemine nazaran yine de iyi görünüyor ancak bu oyunların hakkını verebilmek için daha yüksek sistemler gerekiyor. Adamların ellerinde ki sistemin oluru bu kadar yapacak çok birşey yok.

# Ace #

6.2.2015 16:06:25

0
Oyunun dış mekanları efsane ama keşke yüz modelleme biraz daha göze hitap etseydi. Yinede zevkle bekliyorum, iç mekan, şehir tasarımları ve yüz modellemesi hariç süper bir oyun bizleri bekliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenoblade Chronicles X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız