Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox'ın Gears of War 6'yı Bu Yaz Duyuracağı Bildiriliyor!

 
 
Yavaş yavaş canlı yayın etkinliklerinin dönemine yaklaşırken her oyun firması kendi sunumlarını hazırlamaya başlıyor. Şimdi ise Microsoft'un oyun bölümü Xbox tarafında ekstra bir hareketliliğin olduğunu görebiliyoruz.
 
Gears 6 dışında yeni Call of Duty de geliyor
 
 
 
The Verge tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Xbox, yeni Gears of War ve Call of Duty oyunlarını bu yaz tanıtmayı hedefliyor. Etkinliğin 9 Haziran tarihinde yayınlanması ve Summer Game Fest ile aynı döneme denk gelmesi bekleniyor. Gazeteci Tom Warren tarafından bildirilene göre Microsoft büyük bir sunuma hazırlanıyor.
 
Warren ek olarak şunları söylüyor: “9 Haziran Pazar günü Microsoft yeni bir canlı yayın sunumu ile Gears of War 6 oyununu duyurmayı planlıyor. Sadece bununla sınırlı kalmıyor aynı zamanda Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed, Indiana Jones ve Great Circle gibi oyunların çıkış tarihlerinin de açıklanması bekleniyor. Diğer taraftan yeni Call of Duty oyunu da bu yılın sonlarında piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz.
 
Son olarak Kinda Funny Xcast'in son bölümünde sunucu Parris Lilly, Gears 6 haberlerinin yaz aylarında geleceğine dair bir söylemde bulundu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Gears of War 6
En Kötü CoD Oyunu Kabul Edilen Vanguard'ın Satış Sayısı Ortaya Çıktı Rayman 3 Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.4.2024 19:32:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu seri biraz gazı kaçmış kolaya benzedi içilmesine içilen ama çok tat vermeyen.
yıoo g5 gayet güzeldi. 4'de yaptıkları bazı hatalar oldu. 5'deki yarı acık dunya sistemi fena değildi. tabi ki marcus babanın başrol oldugu kadar etkileyici bi hikaye akışı yok ama hala vuruş hissi, görsel kalitesi, animasyonları çok iyi. ue5 ile inanılmaz bir deneyim bekliyorum g6'da, inş.duyururlar ve kısa sürede de çıkış yapar.

BSC Misafiri

7.4.2024 10:49:43

0
Bu seri biraz gazı kaçmış kolaya benzedi içilmesine içilen ama çok tat vermeyen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız